Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.Grup’ta mücadele eden Osmancıkspor, yine tek golle kazandı. Önceki hafta Giresun deplasmanında lider Görelespor’u Turgay’ın golüyle 1-0 yenerek tüm dikkatleri üzerine çeken Osmancıkspor, dün de Kastamonu temsilcisi İl Özel İdare Köy Hizmetlerini aynı skorla mağlup ederek zirveye bir adım daha yaklaştı.
Osmancık İlçe Sahası’nda oynanan maçın genelinde üstün bir futbol sergileyen Osmancıkspor, yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.
Osmancıkspor, tamamen dolu tribünler önünde oynadığı maçın ikinci yarısında baskısını daha da artırdı. Bu baskı 82.dakikada Furkan’ın golüyle sonuçlandı. Kalan sürede başka gol olmayınca karşılaşma Osmancıkspor’un 1-0’lık üstünlüğü şeklinde neticelendi.
Bu sezon üçüncü, üst üste ikinci galibiyetini alan Osmancıkspor puanını 10’a yükseltirken, puan cetvelinde 4.sıraya yerleşti. Kastamonu temsilcisi ise 7 puanda kaldı.
Grupta haftanın diğer maçlarında ise, Erbaaspor Görelespor’u 4-1, Ladik Belediye Havza Belediye’yi 2-0, Güzelorduspor Sinopspor’u 2-0, Yeni Amasyaspor da 1926 Bulancakspor’u 2-0 mağlup etti. Bu sonuçlardan sonra Görelespor 12 puanla liderliğini sürdürürken, Yeni Amasyaspor ve Havza Belediye 11’er puanla ikinciliği paylaştı.
Editör: TE Bilisim