Ligde yeni sezona deplasmanda aldığı 2-0’lık Tepecikspor galibiyetiyle başlayan Çorum Belediyespor’da Pazar günü Ankara Adliyespor’la oynanacak 2.hafta maçının hazırlıkları galibiyet parolasıyla sürerken, Güvenlik ve Tesisler Sorumlusu Fahri Yandık düzenlediği basın toplantısında camiayı umutlandıran açıklamalarda bulundu. Yandık, şampiyon olacaklarına inandıklarını belirtirken, “O sene bu sene” ifadesini kullandı.

Beraberinde Sponsorluktan Sorumlu Yönetici Alper Tığlı ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Fahri Yandık, yıllardır Çorum Belediyespor’da yöneticilik yaptığını hatırlatırken, bu sezon çok umutlu olduğunu söyledi. İyi bir kadro kurduklarını ve sezona da iyi başladıklarını belirten Fahri Yandık, “Geçmiş yıllarda da yöneticilik yaptım. Play-Off oynadık, finale kaldık, 2.ligin kapısından döndüğümüz oldu. Nasip değilmiş, çıkamadık. Bu sezona iyi başladık. İnşallah, Allah’ın izniyle başaracağız. O sene bu sene diyoruz.

Yönetimiyle, teknik heyetiyle, futbolcusuyla, basınıyla, taraftarıyla hep birlikte kenetlenip mutlu sona ulaşmak istiyoruz” dedi.

Yandık, konuşmasının son bölümünde kendilerine her zaman destek olan başta Onursal Başkan Muzaffer Külcü ile Başkan Zeki Gül ve herkese teşekkür ederken, Çorumluları Pazar günü Adliyespor’la oynanacak maça davet etti.

BİLETSİZ SEYİRCİ ALINMAYACAK

Yönetim olarak bu sezon maçlara biletsiz seyirci alınmaması yönünde karar aldıklarını belirten Fahri Yandık, “Bu sezon iyi bir takım kurduk ve 2.lige yükselmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda, Çorum halkının desteğine çok ihtiyacımız var. Her maçta tribünleri doldursunlar ve takımlarına destek olsunlar. Ayrıca, bu sezon maçlara ücretsiz seyirci almayacağız. Sporsever halkımızın Belediyespor’a katkı için kombine bilet almalarını istiyoruz. İlk etapta 500 adet kombine bilet basıldı. Açık tribün biletleri 50, kapalı tribün biletleri ise 100 liradan satılıyor. Maçlara gelemeyen ancak Belediyespor’a katkı olsun diye bilet alan birçok hemşehrimiz var. Talep doğrultusunda bilet basılıp satışa sunacağız. Hemşehrilerimiz maçlara gelmeseler bile bilet alarak kulübe katkı sağlayabilirler. Bunun örneklerini geçtiğimiz sezonlarda farklı takımlarda gördük” dedi.

YENİ STANTLAR AÇILIYOR

Öte yandan, Sponsorluktan Sorumlu Yönetici Alper Tığlı da Çorum halkını kombine bilet almaya davet etti. Tığlı, kombine bilet satışlarının yapıldığı stant sayısının artırıldığını belirtirken, “Çorumlu sporsever halkımızın desteğini bekliyoruz” dedi.

REKLAM TABELALARINA İLGİ BÜYÜK

Tığlı, Belediyespor’un maçlarını oynadığı Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’na alınacak reklam tabelalarına ilginin büyük olduğunu da belirtirken, “Son 1 haftada 15 civarında reklam aldık. Tabela reklamından ciddi gelir hedefliyoruz” dedi.

(RıfatKARA)

Editör: TE Bilisim