Çorum’u son 2 yıldır Bayanlar Türkiye 3.Voleybol Ligi’nde temsil eden Osmancık İsmail Burak Derindere (İBD) Gençlikspor, yeni sezon lige katılmayacak.
ABD Gençlikspor Kulübü Antrenörü Ümit Gökgöz, 2 yıl içerisinde birçok ilke imza attıklarına dikkat çekerken, yeni sezonda altyapı kategorilerinde mücadele edeceklerini, altyapı sporcuları ile lige geri döneceklerini söyledi.
Gökgöz’ün konuyla ilgili yaptığı açıklaması şöyle: “Kulüp olarak birçok ilki başardık. İlçemizin profesyonel liglerde yer alan ilk takımı olduk. 2 sezon yer aldığımız Bayanlar Voleybol 3. Ligi’nde ikinci sezonumuzda play-off oynadık. İlk defa iddaa programına giren takım olduk. İlçemiz adına ilk defa canlı yayınlanan maçta Bursaspor ile karşılaştık.
Bu ilklerin yanı sıra 5 sporcumuzu beden eğitimi öğretmenliği ve antrenörlük bölümlerine gönderdik. Tüm bu başarılarda, maddi ve manevi olarak yanımızda olan kulüp başkanımız İsmail Burak Derindere'ye sonsuz teşekkürler ediyor şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca 2 sezon boyunca tüm maçlarımızda tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlarımıza, her daim yanımızda olan Osmancık ile Çorum basınına, tüm mülki amir ve müdürlerimize, son olarak kuruluş tarihimizden bugüne kadar formamızı terleten tüm sporcularımıza teşekkür ederiz.
Önümüzdeki sezon geniş altyapı çalışmalarımız ile yaş gruplarında mücadelemizi sürdüreceğiz. Altyapıdaki sporcularımız ile bu sezon için ara verdiğimiz lige yeniden döneceğiz inşallah.”
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim