Kızılcahamam’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve önceki gün özel maçta 2.lig takımlarından Hatayspor’u Gökhan’ın 16.dakikada attığı golle 1-0 yenen Çorum Belediyespor’da Teknik Direktör Fahrettin Sayhan, takımın genel durumundan memnun olduğunu söyledi.
Kampta üçüncü hazırlık maçını oynadıklarını hatırlatan Fahrettin Sayhan, “Hatayspor ile oynadığımız hazırlık maçında Gölbaşıspor maçının aksine savunmada iyi işler yaptık. Gölbaşıspor maçında ise hücumda başarılı olmuştuk. Şuana kadar oynadığımız 3 maçta da eksiklerimizi tespit ettik. Elbette ki, tam hazır değiliz. Daha eksiklerimiz var. Ancak yapacağımız çalışmalarla lig başlayana kadar bu eksikleri gidermeye çalışacağız.

BEKLENTİLERİN FARKINDAYIZ
6 Temmuz’dan bu yana yaptığımız çalışmaların meyvesini ligde almak istiyoruz. Şehrin ve yönetimin bizden beklentilerinin farkındayız. Bizlere inanan ve güvenen insanları mahcup etmemek adına yoğun gayret göstermekteyiz.
Zorlu bir grupta mücadele edeceğimizin farkındayız. Onun için lige diri ve güçlü girmek zorundayız. Takım olarak her geçen gün iyiye gidiyoruz. Sezon başlayana kadar da daha iyi duruma geleceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim