Kızlarda ve erkeklerde 2’şer grupta 8’er takımın mücadele ettiği grup birinciliğinde, kız müsabakaları Atatürk Spor Salonu’nda, erkek maçları ise Tevfik Kış Spor Salonu’nda oynanıyor. Kızlarda, A grubunda Giresun Spor Lisesi, Ordu Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Tokat Seyrantepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise Yozgat Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, B grubunda Kayseri Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sinop Sarı Saltuk Anadolu Lisesi, Amasya Atatürk Anadolu Lisesi ve Samsun Atakum Özel Ses Anadolu Lisesi yer alıyor.

Dün, Giresun’la Yozgat, Kayseri ile Samsun, Ordu ile Tokat, Sinop’la da Amasya temsilcileri karşılaştı.

Erkeklerde de 2 grupta 8 takım mücadele ediyor. A grubunda, Tokat Reşadiye Fen Lisesi, Amasya 12 Haziran Anadolu Lisesi, Kayseri Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Giresun Lisesi, B grubunda ise, Sinop Boyabat Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi, Ordu Anadolu Lisesi, Yozgat Sorgun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Samsun Ö.Karadeniz Yükseliş Anadolu Lisesi yer alıyor.

Gruplarda ilk maçlar dün oynanırken, Tokat’la Giresun, Sinop’la Samsun, Kayseri ile Amasya, Ordu ile de Yozgat temsilcileri karşılaştı.

Grup birinciliğinde, grup maçları tek devreli lig statüsüne göre oynanacak olup, gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar yarı finale yükselecek. Yarı final maçları 26 Şubat Pazar günü oynanacak olup, galip takımlar yarı final grup birinciliğinde mücadele etme hakkı kazanacak.

BUGÜN DE 8 MAÇ VAR

Liseli Genç Kızlar A Kategorisi Voleybol Grup Birinciliği’nde ikinci maçlar bugün oynanacak. Bayan müsabakaları Atatürk Spor Salonu, erkek müsabakaları ise Tevfik Kış Spor Salonu’nda oynanacak olup, program şöyle:

BAYANLAR

Saat 10.00 Kayseri-Amasya, saat 12.00 Giresun-Tokat, saat 14.00 Samsun-Sinop, saat 16.00 Yozgat-Ordu.

ERKEKLER

Saat 10.00 Sinop-Yozgat, saat 12.00 Tokat-Kayseri, saat 16.30 Samsun-Ordu, saat 18.30 Giresun-Amasya

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim