Kritik maç için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Tertip Komitesi olarak görevlendirilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Sefer Kurtaran ve Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, dün 1 No’lu Dış Saha’da Osmancıkspor Genel Kaptanı Gökhan Kent ve Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor’un antrenör-futbolcusu Mustafa Veran ile bir araya geldiler.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, ASKF Başkanı Sefer Kurtaran ve Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan yaptıkları açıklamalarda, maçın fair-play ölçüleri çerçevesinde oynanması çağrısında bulunurken, Çorumları karşılaşmayı izlemeye davet ettiler.
Osmancıkspor Genel Kaptanı Gökhan Kent, BAL’da Çorum’u en iyi şekilde temsil ettiklerini belirtirken, Pazar günkü baraj maçını kazanıp bu ligde yola devam etmek istediklerini, bunun için de sıkı çalıştıklarını söyledi.
İlk antrenörlük deneyiminde Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor’un başında şampiyonluk sevinci yaşayan Mustafa Veran bu başarıyı BAL ile taçlandırmak istediklerini ifade etti.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim