Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio düzenlediği basın toplantısında takımın son durumu ve bundan sonraki hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Özellikle iç sahada iyi oynadıklarını belirten Mehmet Aurelio, deplasman maçlarında da genelde iyi mücadele etmelerine karşılık puan alamadıklarını, bunun da takım üzerinde baskıya neden olduğunu söyledi. Brezilya asıllı Türk vatandaşı Mehmet Aurelio, deplasmanda alacakları bir galibiyetin hedefe giden yolda işlerini çok kolaylaştıracağını kaydederken, “Genel olarak iyi gidiyoruz. Özellikle iç sahadaki performansımız çok iyi. Ama deplasman maçlarında iyi mücadele etmemize rağmen sonuca gidemiyoruz. Bu da takım üzerinde baskıya neden oluyor. Alacağımız bir deplasman galibiyeti bu baskıyı kaldıracak ve hedefe giden yolda işimizi daha da kolaylaştıracak.

Futbolcular antrenmanda çok çalışıyorlar. Maçlarda da tüm enerjilerini veriyorlar. Ama olmayınca olmuyor. Dediğim gibi, deplasmanda bir galibiyete ihtiyacımız var.

İlk yarının kalan 5 maçını da kazanıp devre arasına yüksek moralle ve umutla girmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Takıma takviye konusunda bir şey söylemek için şimdi çok erken olduğunu da belirten Aurelio, “Her takımın olduğu gibi elbette bizim de eksiklerimiz var. Ama daha devre arasına girmeden önce oynamamız gereken 5 maçımız var. Belki ilk yarının son maçından önce değerlendirmemizi yayıp yönetimden transfer talebinde bulunabiliriz. Ama bunun için şimdilik çok erken” dedi.

Bu haftaki Kocaelispor maçının çok önemli olduğunu da belirten Mehmet Aurelio, taraftar desteğine çok ihtiyaç duyacaklarını kaydederken, “Kocaelispor da bizim yarıştaki önemli rakiplerimizden biri. Zor bir maç olacak. Ama biz evimizde daha başarılı sonuçlar alıyoruz. Taraftarımızın da desteği ile bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz. Taraftarımız bize çok destek oluyor ve katkı sağlıyor. Aynı desteği bu maçta da bekliyoruz” dedi.

HEDEF 5’TE 5

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio, ilk yarının kalan 5 maçını da kazanıp devre arasına yüksek moral ve umutla girmek istediklerini söyledi.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, ilk yarının kalan 5 maçında sahasında Kocaelispor, Cizrespor ve Karacabey Belediye, deplasmanda ise Bayburt İl Özel İdare ve Ankara Adliyespor’la karşılaşacak. Teknik Direktör Mehmet Aurelio, bu maçların tamamını kazanmayı hedeflediklerini belirtirken, “5’te 5 yapıp devre arasına yüksek moralle girmek istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz. Bu maçlardan 15 puan alabilirsek süper olacak. Ama 13 puan da iyi olur” dedi.

Editör: TE Bilisim