Kütahya deplasmanından puansız dönen Çorum Belediyespor, Çarşamba günü evinde Karacabey Birlikspor’u 4-2 yenerken, teknik heyet Kütahyaspor yenilgisinin faturasını 6 futbolcuya kesmiş görünüyor. Karacabey Birlik karşısında alınan 4-2’lik galibiyete rağmen oynanan futbol kimseyi tatmin etmedi. Deplasmanlarda dökülen, evinde ise kazanan Belediyespor, mehter takımı gibi iki ileri, bir geri gidiyor. Bu performans şampiyonluk için yeterli olacak mı, bekleyip göreceğiz.
Belediyespor, Karacabey Birlikspor karşısında dağınık futbola rağmen 10, 14 ve 19.dakikalarda bulduğu gollerle bir anda 3-0’lık skor avantajı yakaladı. Konuk takım neye uğradığını şaşırdı. Gollerden sonra tamamen duran Çorum Belediyespor karşısında Karacabey Birlikspor oyunda dengeyi sağladı.
İkinci yarıya Hüseyin’in yerine İlhan değişikliği ile başlayan Karacabey Birlikspor, Süper Lig deneyimine sahip oyuncusu Hurşut Meriç önderliğinde Çorum Belediyespor yarı alanına yerleşti. Nitekim 63.dakikada Hurşut’un ortasında Muhammed Serdar’ın golü geldi. Sebahattin-Erkut ve Çağrı-Emrullah değişiklikleri bile Belediyespor’u kendine getiremedi. Maç yine Belediyespor yarı alanında oynanırken, 87.dakikada Yakup Alkan’ın frikikten attığı Avrupa patentli gol ayakta alkışlandı.
Karacabey Birlikspor oyun disiplininden yine kopmadı ve son dakikada da olsa Süleyman’la ikinci golü buldu.
Çorum Belediyespor, 4 gollü bir galibiyet almasına rağmen oynadığı futbolla izleyenleri tatmin etmedi. Karacabey Birlikspor’un maestrosu Hurşut Meriç gibi lider bir oyuncu eksikliğini hissetti.
Çorum Belediyespor, 3.lig seviyesinin üzerinde bir kadroya sahip olmasına rağmen evinde aslan, dışarıda kedi gibi. Kütahyaspor yenilgisini üstlenen Serdar Hoca’nın Karacabey Birlikspor maçında 6 futbolcuyu birden kenara çekmesi panik içerisinde olduğunun bir göstergesidir. Kütahyaspor maçından sonra yaptığı açıklamada, bir kesim insanların her yenilgiden sonra üzerine oynadıklarını iddia eden Serdar Hoca, kariyerinden bahsetti.
Serdar Hoca, şimdi beni iyi dinle. Yaptığı işten dolayı her insan eleştirilebilir. Bu dünyanın her yerinde böyle. Bu işi yapıyorsan eleştiriye açık olacaksın. Saygı bekliyorsan, saygılı olmalısın. Kariyerim de kariyerim diyorsun ama küçük bir araştırma yaptım. Profesyonel futbolculuk karilerinde bir 3.lig takımında 12 maçta oynamış, antrenörlük geçmişinde ise yardımcılıkları saymıyorum, sadece Ankara Demirspor’da teknik direktörlüğün var. Sana tavsiyem, İMPARATOR modundan bir an evvel çık, ayakların yere bassın artık.