Çorum'un Osmancık ilçesi' nde Son çıkan kararname ile Sivas Vali Yardımcısı olarak ataması yapılan Çorum Osmancık İlçe Kaymakamı Sezgin Üçüncü onuruna Osmancık Ulusoy Asya Tesislerinde bir veda yemeği verildi.
Çok duygulu anların yaşandığı katılımında çok yüksek olduğu veda yemeğinde her çevreden sevgi ve saygı hakimdi.
Osmancık ilçesi diğer sevdiği kaymakamlarına yakın olduğu kadar Sezgin Üçüncüye'de yakın olmuş, sevgi gösterilerinde bulunmak için veda yemeğine teşrif etmiştir.
Osmancık Ulusoy Asya Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Çevre ilçe kaymakamları, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, İlçe Garnizon komutanı, tayini çıkan Silifke Cumhuriyet Baş Savcısı Yılmaz Zorlu, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, hakimler ve savcılar adliye mensupları, Emniyet Mensupları, CHP Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker, kamu kurum ve kuruluş amir ve müdürleri, Sivil Toplum Örgütü başkanları, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gökdere , ilçe Müftüsü Süleyman Çoban, İlçe Nüfus Müdürü Adnan Kumtemur, Osmancık ilçe Özel idare Müdürü Erdoğan Elmas, Osmancık kent konseyi başkanı Ayhan Yılmaz Eravcı, Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaşı, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.
Yemekte Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü'ye çeşitli plaketler verildi.Konuşmalar yapılarak çok duygulu anlar yaşandı. Plaket veren kurum ve kuruluş ile sivil toplum örgütü temsilcileri mikrofon alarak duygu ve düşüncelerini ifade ettiler.
Yemekte bir konuşma yapan Osmancık Belediye Başkanı Hamza karataş, Kaymakam Üçüncü'ye yeni görevinde başarılar dilerken, birlikte Osmancık için uyum içerisinde çalıştıklarını ifade etti. Osmancık Muhtarlar Derneği Bakanı Faruk Delibaş da ''Muhtarlarımızla uyum içerisinde çalıştılar. Çok büyük katkılar sağlayarak, yol gösterdiniz. Yeni görevinizde sonsuz başarılar diliyorum'' dedi.
Bazı sivil toplum örgütü temsilcileri de Kaymakam Sezgin Üçüncü'ye yeni görevinde başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim