Eğitim-Bir-Sen Osmancık İlçe Temsilcisi Kazım Sekili ve beraberindeki Sendika üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Adem Yüce ve Osmancık’ta görev yapan polislere taziye dileklerini ilettiler.

Kazım Sekili, terörü ve teröre destek verenleri lanetlediklerini belirterek, “Kan ve kaostan beslenen terör örgütlerinin ve onları kullanan güç odaklarının bu saldırısı, umutsuz, sonuçsuz bir sıkışma içinde olduklarını açık bir şekilde göstermektedir. Ülkemizde barışı ve kardeşliği esas alan temel anlayışımız sayesinde hiç bir hainlik, birlik ve beraberliğimize zarar veremeyecek, millet olarak geleceğe yürüyüş kararlılığımızı engelleyemeyecektir. Hep birlikte güçlü Türkiye’yi tüm oyunlara rağmen kardeşlik harcımızla inşa edeceğiz. Her zaman olduğu gibi kararlılığımız ve ortaya koyduğumuz milli duruşumuz, teröre vereceğimiz en akıllı, en sağduyulu ve en etkili karşılık olacaktır.” diye konuştu.

Osmancık İlçe Emniyet Müdürü Adem Yüce ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler var oldukça devletimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Halkımızın yanımızda olmasını bilmek ayrıca bize güç veriyor. Şunu açıkça söylüyorum ki alçaklar biz oldukça sevinemeyecekler.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim