BURADA MESELE ŞU:

Soykırım suçlusu ERMENİLER, yemiyor, içmiyor, Türkleri soykırım suçlusu yapmak için bin türlü şeytanlık peşinde. 7/24 + 365 gün çalışıyor. Hukuken ve tarihî hakikat olarak bir şey tutturmaları mümkün değil. Bunu çok iyi biliyorlar. Onun için siyasileri kullanmaya başladılar. Zaten Hıristiyan dünyası haçlı seferlerinden beri Türkleri hiiiiç hazzetmezler. Türkler aleyhine her şey onlar için doğrudur. Anında kucak açarlar. Ermeniler bunu bildikleri için din kartını oynuyorlar. Türkler Ermenileri Hıristiyan olduğu için öldürmüşmüş.! ..! 36 ülke Ermenilerin saçma yalanını –“(siyasi meclislerinde)” kabul ettiler. Bilim insanları meclisinde değil, siyasî meclislerinde.

Yaptıkları bu hareket siyaset ahlâksızlığıdır. Fransa başta olmak üzere diğer ülkeler, bunun ahlâksızlık, rezillik, kepazelik olduğunu anlamayacak kadar ahmak mı? Hayır değil. Maksat Türklere ve Türkiye’ye zarar vermektir.

Nitekim bu lekeleyici yalan Dünya kamuoyunda Türkleri küçük düşürüyor.

Elbette ki DÜNYA KAMUOYU işin tarihî boyunu ve hakikati bilemez. Kendi siyasilerine inanırlar. İşte beni üzen ve gelecekte Türk milleti olarak dünya kamuoyunda hakir görülmek kötü. Ermenilerin tüm dünyaya yaptıkları yalan propaganda çirkin. İşte bunun önüne geçmemiz şart.

Türk düşmanlıklarını tatmin için Hıristiyan dünyası bu çirkinliği kabul ederek, tüm dünya kamuoyuna propaganda yapıyor. Türklere karşı tüm dünyaya nefret aşılıyor. İftira atıyor ve bunu dünyaya yayıyor.

hayra alâmet değil. Bu yüzden susamayız. Asıl soykırım suçlusu Ermenilerdir. Asıl gerçek budur. Bunu her Türk yazarı, şairi, ressamı, müzisyeni, partilisi, partisizi sık sık dile getirmeli. Dernekler, sendikalar, üniversiteler, belediyeler senede üç beş kere yazmalı, çizmeli, beyanat vermeli.

&

Hâlâ içinde şüphe bulunan ve konuşmaya cesareti olmayan varsa, varsa Avusturyalı yazar, senarist, filmci Avusturyalı Prof. Erich FEİGL’i dinlesin.Kitabının adı. ERMENİ MİTOMANYASI. (Mitomani: Kendi yalanına inanma hastalığı. Suçluluk psikolojisi ile veya itibar için yalan söyleme. Suçunu örtbas etme.) Prof. Feigl “Ermenilerin ileri sürdüğü rakamlar gerçek değildir. 1.5 milyon Ermeni’nin öldürüldüğü iddiasının tamamen saçmadır. Ne yazık ki Türkiye Ermenilerin yürüttüğü psikolojik savaşa layıkıyla karşılık veremiyor.” (***) diyor. Bizim tembelliğimize, pasifliğimize bizden çok üzülüyor.

&

Maalesef bu suskunluğumuzu ve ilgisizliğimizi anlayamıyorum. Osmanlıcılık taslayanlar da, Atatürkçülük taslayanlar da ilgilenmiyor. Bu konuda çalışmaya başlayalı, birçok lise tarih öğretmeni ile konuştum. Üzülerek arz ediyorum. “Bana sorma ben bilmiyorum” dediler.

Maalesef dernek yönünden o kadar noksanız ki, Azerbaycan dâhil yüz milyonluk Türklerin derneği yok sesi çıkmıyor. Üç dernek var. Üçü bir araya gelemiyor. Üye bulamıyor. Para bulamıyor. Ciddi ve ses getirecek bir etkinlik yapamıyorlar. El altından devlet desteği şart. Ama nerdeee!

3,5 milyon Ermeni’nin 215 derneği var.(Bana 2150 dediler. Şaka gibi. İnanmadım. Olamaz dedim ve sondaki sıfırı ben attım. Gürcistan sınırları içinde Cevaheti bölgesinde küçük kasabada Ermeniler yaşıyor. Nüfusları %30-35 civarında. 19 tane dernekleri var. Kaynak: Prof.Dr.Ahmet Samsunlu)

Maalesef bizde siyasî amaçlı, dinî amaçlı ve sosyal yardım amaçlı pet çok dernek var. Ama tümden Türk halkını birleştiren millî amaçlı dernek yok.

Ermenilerin Derneği çok ve amaçlarına erişmek için çok çalışıyorlar. Ciddi işler başarıyorlar. Bazı işler devletin işidir, Bazı işler derneklerin STK sivil toplum kuruluşlarını işidir. Biz her şeyi devletten bekliyoruz.

&

ŞU ALMANLARA NE DEMELİ?

I.Dünya Harbinde (1914- 1918) Osmanlı İmp.ğu ve Almanya ile müttefik idi. Osmanlı Devletinin Genel Kurmay Başkanı Alman General Liman Van Sanders idi. Tehcir dâhil her şeyde Liman Van Sanders’in imzası vardı. Gel gör ki Almanya bile

“(-utanmadan- sıkılmadan fırıldak gibi döndü ve-)” 1915 olaylarını kınadı.

Avrupa’nın hainliğini ve kalleşliğini anlatmaya çalışıyorum.

Almanya dâhil bütün Avrupa çok iyi biliyordu ki I.Dünya Savaşı (Harbi Umumi) çıktığında Osmanlı hazinesi tamtakır. Osmanlı Devletinin düyun-u umumi (umumi borçlar) yüzünden ekonomisi batık. Bir yandan savaş yapılıyor, öte yandan İstanbul ve İzmir’de, İstanbul’da Maliye’nin başında Ecnebiler duruyor. Osmanlının gelirlerine el konmuş. Almanlardan silah gelecek ki savaşabilelim. Fakat Ermeniler (Osmanlı Devletini daha çabuk ve içten de yıkmak için maşa olarak kullanılan Ermeniler) Rusya ve Avrupa tarafından (Ermeniler ikili oynayarak iki tarafı da kullanmıştır) müthiş silahlandırılmıştı. Kiliseler, azınlık mektepleri silah deposu idi. Anadolu Ermenilerin tamamı 1250.000- civarında idi.(****) Müthiş silahlı 1250.000 canlı Ermeni’den, 1.500.000 Ermeni ölüsü nasıl çıkar?

Lütfen yalanın mantıksızlığına bakın. 1,5 milyon Ermeni öldü demek. 1250.000 gerçek Ermeni toplumunun bir yaşındaki bebek dâhil, 90 yaşındaki yaşlısına kadar bir kişi bile sağ kalmamak üzere tamamının öldürülmesi demektir.

Lafla bir cümledir ağızdan çıkar ama böyle bir vukuat mümkün değil. Bugün dahi Amerika veya Rusya altı aydı 1,5 milyon insan öldüremez. Savaşta her zaman propaganda amaçlı yalanlar söylenir. Ama yalanın da bir ölçüsü vardır. Savaş biter yalan biter. Ermeniler daha Savaş başlamadan yalana ve yaygaraya başladı. Çünkü büyük devletlerin ilgisini ve yardımı çekmek istiyordu. Savaş biteli yüz sene oldu. Hâlâ yalana devam ediyor. Uydurulan yalan kuyruklu yalanları bin kat geçti. Kuyruklu yıldıza döndü.

Dünya tarihinde bu yalandan daha büyük yalan bulamazsınız. Dünyanın en ahmakça yalanı budur. Bu derece ahmakça tekrar ediyorum, bu derece ahmakça olağan üstü bir yalana olmayacak, olamayacak bir yalana inanan satirik var mı bilmiyorum.

(SÜRECEK)