Korkunun birçok tanımı vardır ve geniş bir yelpazeye sahiptir.

Peki, futbolda korkuya yer var mıdır?

Bana sorarsanız yoktur!

Ahmet’e, Mehmet’e göre olabilir!

Fırıncı Necati Abi ve Terzi Hasan Abiye sorarsan, “Korku nedir yahu, şampiyonluğa oynuyorsan kendi sahanda her takımı yenmelisin, korkmamalısın”

İşte, Çorum Belediyespor’u sevenlerin çoğu Fırıncı Necati Abi ve Terzi Hasan Abi gibi düşünenler…

Haklılarda…

Şampiyonluğa oynuyorsan, sahanda değil Erzincan, Totenham da gelse yeneceksin!

Deplasmanda, altyapıdan takviyeli futbolculardan kurulu, 32 yaşında ilk kez profesyonel olmuş bir kaleciyi transfer eden takımla da (Beylerbeyispor) berabere kalmayacaksın!

40.dakikada orta sahada gereksiz yere ikinci sarı kartı görüp 60 dakika takımı 10 kişi oynatmaya mahkûm bırakan futbolcuları transfer ederken, elek veya süzgeç kullanacaksın!

Transfer edildiği gün yaşlı diye birçok kişinin burun kıvırdığı ancak oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanan lazuşağu Emrullah’ı orta sahada yalnız bırakmayacaksın!

Galip gelindiği zaman mükâfatlandırılıyorsa, mağlup olunduğu zaman da cezalandıracaksın der Necati Abi, Terzi Hasan Abi ve onun gibi düşünen Çorum Belediyespor sevdalıları…

Üzülerek söylüyorum ki, Cumartesi günü 24 Erzincanspor ile 1-1 biten maçtan sonra şampiyonluk umudu iyice azalmıştır.  İçinizden “Sancaktepe kaybetti biz 1 puan daha yaklaştık, ne bitmesi” diyenler olacaktır. Onlar da zamanla anlayacaktır kendi sahanda puan kaybettiğin zaman bozulan moral ile ilerleyen haftalarda maç kazanmanın ne kadar zor olduğunu.

Maalesef görünmeyen köy kadar uzak artık şampiyonluk.

Bana düşen, “sağlık olsun” deyip işimi yapmak.  Objektifliğimi fotoğraf makinemin objektifi ile doğru orantıda kullanmak.

Mehmet’e ve Ahmet’e düşen ise “bu sene olmadı, seneye olur” demek.

Fırıncı Necati Abi, Terzi Hasan Abi ve Çorum Belediyespor sevdalılarına düşen ise sanırım kahrolmak ve üzülmek.

Ha, bir de Çorum Belediyespor düşmanlarına düşen pay var, zil takıp oynamak!

Neyse ki“hatalarımızdan ders çıkarıp, önümüzdeki maçlara bakacağız” sözü var!

Ya olmasaydı!