Tarih 2016

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna Artvin’e giderken PKK’lı teröristler tarafından pusu kuruluyor. Çıkan çatışmada konvoyun önünde seyreden jandarma aracında bulunan Jandarma Er Fatih Çaybaşı şehit düşerken, iki asker de yaralanıyor. Bir terörist, Kılıçdaroğlu'nun aracına roket atışı yapmaya hazırlandığı sırada korumaların ateş açmasıyla etkisiz hale getirilirken, çatışma yaklaşık yarım saat sürüyor. Saldırıdan Kılıçdaroğlu yara almadan kurtuluyor CHP lideri "Bir canımız var o da bu devlete feda olsun" diyor.

Tarih 2017…

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun 2017 tarihinde düzenlediği Adalet yürüyüşünde kiralık minibüsle saldırı gerçekleştirmek isteyen sanıklardan 5’i tutuklu, biri firari 28 kişi yargılanıyor…

Tarih 2019…

Çubuk’ta şehit cenazesine katılan Kılıçdaroğlu’na protestolarla başlayan sözlü saldırı daha sonra şiddete dönüşüyor, tekme ve yumruklara maruz kalan Genel Başkan’ın yüzüne bir yumruk isabet ediyor. Daha sonra bir eve sığınan Kılıçdaroğlu’na “kıl kadınlardan” birisi ciyak ciyak bağırıyor; yakın bu evi yakın! Neredeyse Sivas olaylarına dönüşmeye ramak kala Emniyet Müdürü sayesinde Kılıçdaroğlu güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırılıyor.

Yıl 2020…

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin özel isteği sonrasında tahliye edilen organize suç örgütü lideri Çakıcı, Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit ediyor

Şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na suikast haberleri alınıyor ve korumalarının sayısı arttırılıyor.

Sayın Kılıçdaroğlu,

Bence sizin cevabınız bir şarkıyla olmalı,

“Canımı çok sıkıyorsun ama ben küfredecek değilim,

Sakın üstüme gelme, hiç halim yok,

O hasta ruhun için kendimi kahredecek değilim,

Bu saatten sonra sana küsecek de değilim,

KİM KORKAR HAİN KURTTAN

SENİN O KÜÇÜK EGONDAN”