Ziyarete AK Parti Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Kadın Kolları Başkanı Av. Gülhan Demiral, İl Genel Meclis Üyesi Mesut Tuğrel, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. İlçe Emniyet Amiri Komiser Deniz Demirel’e parti teşkilatı olarak üzüntülerini ileten AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, "İstanbul’da 10 Aralık tarihinde terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı polis ve vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. AK Parti teşkilatları olarak her zaman asker ve polisimizin yanındayız, milletimizin emrindeyiz. Bu tür terör saldırıları da gösteriyor ki ülkemiz üzerinde emelleri olan alçaklar, alçaklıklarına devam etmektedirler. Ancak bilinmelidir ki bu tür olaylar bizi bölemeyecek tersine daha da kenetleyecektir. Milletimizin başı sağolsun’’ dedi.
İlçe Emniyet Amiri Komiser Deniz Demirel ise saldırıda, Polis akademisinden devre arkadaşının da şehit düştüğünü, bu olayın kendilerine sadece acı verdiğini ancak görev sorumluğu ve bilincinden taviz vermeden son hain temizlenene kadar görevlerini sürdüreceklerini belirterek,"Vatandaşlarımızın hassasiyetleri yüksek. Bizlerde onlardan aldığımız güçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemiz üzerinde emeli olan son hain temizlenene kadar aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.
Ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Akpınar tarafından İlçe Emniyet Amiri Komiser Deniz Demirel’e Türk bayrağı verildi.

Editör: TE Bilisim