Sayın Muharrem İnce günah mı çıkarmaya başladı? Son günlerde yaptığı açıklamalara bakılırsa, CHP seçmeni sandığa küsmemeli gibi açıklamalar yapıyor. Olur, Sayın İnce, CHP seçmeni, ne de olsa sizden talimat alıyor veya siz öyle sanıyorsunuz. Partiye rakiplerinin veremeyeceği zararları verdikten ve yaraladıktan sonra, kitleleri demoralize ettikten sonra, başka çıkışınız kalmayınca, ileride partiye yeni zararlar verebilmenin, anlaşılan alt yapısını oluşturmaya başladınız.

Sayın İnce CHP seçmeni sizin gerçek yüzünüzü çok çabuk gördü. Daha doğrusu sabırsızlığınız çabuk gösterdi. Hem de 24 Haziran seçimlerinin ilk gecesi ve devam eden ilk açıklamanız kime hizmet ettiğinizi net gösteriyor. Yoruma bile gerek bırakmayacak kadar. CHP seçmenini “ferasetine güvenilen cahiller” sanmayın. Siz artık CHP’nin tertemiz hak, hukuk, adalet, insanlık, uygarlık, vefa denizinde kıyıya vuran tortular gibisiniz. İsterseniz oturun oturduğunuz yerde. Kendinizi biraz unutturun. Siz artık CHP içinde bir heyecanın, bir kükreyişin, şahlanışın sembolü değil, bir vefasızlığın, arkadan dolaşmanın, bir burukluğun, bir öfkenin sembolü gibisiniz.

Sayın İnce, CHP Genel Başkanı ve seçmeninin size verdiği onuru taşıyamadınız. Size birkaç numara büyük geldi. Yakanızdan altı okun çıkarılarak, Türk bayrağını takmanın hakkını veremediniz. Son kongrede yaptığınız onca şova rağmen. Bu parti sizi ülkenin birinci adamı olmaya aday gösterdi. Siz de ilk akşamdan gerçek yüzünüzü gösterdiniz. Arkadan dolaşmaya ve partiyi bölmeye kalktınız. Kısmen de kitleleri demoralize edebildiniz. Şimdi de kalkmış günah çıkarıyorsunuz. “CHP seçmeni sandığa küsmesin”…CHP seçmeni sandığa küsecek kadar ahmak değil, fakat size küsecek kadar akıllıdır. Bilmiş olun.

Sayın İnce; Siz gerçek yerinizi belirlediniz, bunu çok net görüyoruz. Demek ki Sayın Ertuğrul Günay’la kader birliğiniz varmış. Eh şimdi hakkını yemeyelim AKP de vefasız bir parti değildir. Sayın Kurtulmuş’a, Sayın Soylu’ya, Sayın Günay’a gösterdiği vefayı eminim size de gösterecektir. Ne yapalım sizi Cumhurbaşkanı yapamadık, şimdilik bir bakanlıkla falan idare ediverin, elde bu var.