Saadet Partisi Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Adnan Cıdık, Irak petrollerinin Haçlılar tarafından paylaşılmasından sonra, sözde İsrail’e vaat edilmiş Nil’den Fırat’a kadar olan toprakların Büyük İsrail’e katılmasına sıra geleceğini öne sürerek, Türkiye topraklarından kalkan uçaklar tarafından Müslümanların bombalanmasının, bütün millete “vebal” yüklediğini savundu.
SP Çorum Milletvekili Adayları Adnan Cıdık ve Mustafa Bulut ile SKM Başkanı Ahmet Bölükbaş, dün gazetemizi ziyaret ederek, Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar’ın meslekte 46. yılına, ÇORUM HABER’in ise 31.yayın yılına girişini kutladılar.

“ÇEKİÇ GÜÇ YENİDEN KONUŞLANDI”
Diyarbakır’a bin Amerikan askerinin geldiğini ve böylece Türkiye’de Çekiç Güç’ün yeniden konuşlandığını belirterek sözlerine başlayan Adnan Cıdık, “Oysa, 1996’da Refahyol hükümeti döneminde, rahmetli Erbakan Hocamızın ilk icraatı, Çekiç Güç’ü Türkiye’den kovmak olmuştu” dedi.
Afanistan’dan geldiği belirtilen Amerikalı özel kuvvetlerin, geceleri PKK adına Türk askeri ile savaştığını savunan Cıdık, “İslam dünyası işgal çemberi altına alınıyor. Topraklarımızdan havalanan Amerikan uçakları İslam ülkelerini bombalıyor. Türk milleti olarak bunun vebalinden kurtulamayız.” ifadesini kullandı.

“NİL’DEN FIRAT’A BÜYÜK İSRAİL”
SP Milletvekili Adayı Adnan Cıdık, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ortadoğu’da boş saha oluşturuluyor. Irak petrolleri Haçlılar tarafından paylaşıldıktan sonra, sözde İsrail’e vaat edilmiş Nil’den Fırat’a kadar olan toprakların katılmasıyla Büyük İsrail’in kurulmasına sıra gelecek. Şu anda Haçlı orduları, Büyük İsrail için çalışıyor.
Çözüm Süreci adı altında, AKP eliyle PKK’nın toparlanmasına fırsat sağlandı.

“HIRS UĞRUNA MİLYARLAR GİDİYOR”
Bu seçim, yersiz, gereksiz ve zamansızdır. Milletin milyarlarca lirası, birilerinin hırsı ve başkanlık hevesi uğruna harcanmaktadır.
Türkiye’yi karanlık günler bekliyor. Ülke olarak 2002’den çok daha kötü durumdayız. Dış politikamız iflas etti. Dövizin yükselen trendi, ekonomimizin ne noktaya geldiğinin açık göstergesi. İhracatçımız, ithalatçımız, sanayicimiz, tüccarımız, esnafımız sıkıntıda. İnsanımız harcamaktan korkar hale geldi.
Hakkaniyet ölçüsünde yüzde 2’nin yüzde 98’den daha büyük olduğu kanıtlanmıştır.”

“SAADET TABANI PARTİSİNDE DURUYOR”
Adnan Cıdık, SP tabanının iktidar partisine destek olacağı şeklinde ortaya atılan söylemlerin gerçeği yansıtmadığını da ifade ederek, “Bu spekülasyon her seçimde yapılıyor. Kesinlikle seçime ilişkin bir bağlantımız yok. Grup kurmak ve hemen ayrılmak şartıyla ittifaka olumlu bakmıştık. Yoksa, bu büyük vebale ortak olamayız. SP adayları olarak canla-başla çalışıyoruz, ancak ekonomik güçlükler nedeniyle herkese ulaşmamız mümkün olmuyor. Mücadelemizden milim geriye adım atmadık” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim