8 Aralık 2016 Perşembe günü açılışı yapılan ve 11 Aralık Pazar günü sona erecek olan fuarın ikinci gününde Çorum standı ziyaretçi akınına uğradı. Ziyaretçilere Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ve İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Bayrak tarafından Çorumla ilgili bilgiler verildi.

Çorum standını ziyaret edenler arasında Doğan Jeotermal Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan, Uşak Vali YardımcısıMesut Taner Genç, Gaziantep Kantara Turizm Yönetim Kurulu Başkanı HasibeSözmen, Yunan turizm acente sahipleri George Makdiris, StefanosHajmanolis, AlexandrosGkıoulos, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, İzmir Vali Yardımcısı Hüseyin İçten, Manisa Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile birlikte çok sayıda turizm sektörüne yön veren yönetici, acente sahipleri, il kültür müdürleri, belediye başkanları, kaymakam ve vali yardımcıları da yer aldı.

ANTEP’TEN HATTUŞA’YA TURLAR BAŞLIYOR

Travel Turkey fuarında Çorum standını ziyaret edenler arasında yer alan Gaziantep’in en büyük turizm acente sahibi Hasibe Sözmen, Çorum’a ve Hattuşa’ya turlar düzenlemek istediğini söyledi.

HasibeSözmen, Çorum’un ve Gaziantep’in tanıtımının daha iyi yapılabilmesi amacıyla iki kentin de turizm acente sahiplerinin tanışması amacıyla bir toplantı yapmak istediklerini söyledi.

BELEDİYESPOR’U ERZİN MAÇINDA MEHMET ALİ DOĞAN AĞIRLAYACAK

Doğan Jeotermal Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan, Çorum Belediyespor’un ligin ikinci yarısında 19 Şubat'ta oynanacak olan Erzinspor ile yapacağı deplasman maçının masraflarını karşılayacağını söyledi.

Fuarda Çorum standını ziyaret ederek aynı zamanda Belediyespor Kulübü Başkanı da olan Başkan Yardımcısı Zeki Gül ile görüşen Mehmet Ali Doğan, Erzinspor deplasmanında Çorum Belediyespor’a katkı vermek amacıyla masrafları karşılayacağını belirtti.

(Haber Merkez)

Editör: TE Bilisim