Ali Rıza Suludere, Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter devlet yapısını ve halkın birlik, beraberlik ve huzurunu bozmaya yönelik her türlü eylem ve terörün şiddetle karşısında olduklarını belirterek, “Milletimizi derin acı ve üzüntüye boğan terörün bitirilmesi için alınacak her türlü somut tedbiri CHP olarak desteklemeye hazırız.” dedi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Suludere konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu görüşleri dile getirdi:

“10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleşen terör saldırıları, Türkiye Cumhuriyetimizin güvenliği için görev yapan Emniyet Teşkilatımızı hedef almıştır. Saldırılarda şehit düşen polislerimizin ve sivil vatandaşlarımızın yasını tutuyor, saldırıyı yapanları, saldırının arkasındaki karanlık güçleri lanetliyorum.

Haince arkadan vurulan, pusuya düşürülen bu vatanın evlatlarına kast eden terör odaklarını lanetliyoruz. Terörü üreten, onu kullanan, destek veren ve terörden medet uman tüm kişi ve kurumların, toplum vicdanında ebediyen mahkûm olacaklarını hatırlatıyorum.

Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter devlet yapısını, yüce milletimizin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmaya yönelik her türlü eylem ve terörün şiddetle karşısında olduğumuzu belirtiyor, milletimizi derin acı ve üzüntüye boğan terörün bitirilmesi için alınacak her türlü somut tedbiri destekleyeceğimizi, kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Terör saldırıları sonucunda şehit düşen güvenlik güçlerimize, kamu görevlilerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yüce milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim