Çorum’da eğitim alanında lider olmayı hedefleyen Tek Lider Akademi iki ayrı şubesi ile hizmet verecek. Alanında uzman ve deneyimli öğretmenleri ile Çorum’da eğitim alanında daima en üst çıtayı hedefleyen Tek Lider Akademi’de en önemli unsur öğrenci memnuniyeti olacak.

“ÇORUM’DA EĞİTİM MERKEZİ OLACAĞIZ”

Tek Lider Akademisi Yönetim Temsilcisi Soner Görücü, KPSS alanında aranan yeni bir yüz ve yeni bir imaj olacaklarını belirterek, tam donanımlı sınıflar ve etüt merkezleri ile Çorum’da eğitim merkezi olacaklarını söyledi.

Türkiye’de hızlı bir gelişme ile trend çizgisini sürekli yükselten Tek Lider Akademisi’nin hizmete girmesi ile eğitim de büyük başarılara imza atacaklarını dile getiren Görücü, bu kapsamda dürüstlüğü ilke edinen bir idari kadroya sahip olduklarını belirtti.

“ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Eğitimci Halil Gelmez ise kayıt esnasında yerine getirilemeyecek sözlerin verilmeyeceğini ifade ederken, kalabalık sınıflarında oluşturulmayacağını dile getirdiler.

Öğrenciler için çalışabilecek rahat ve bireysel etüt salonları sunduklarını kaydeden Gelmez ve Özcan, öğrenci memnuniyeti için rehberlik çalışmaları yapacaklarını ayrıca disiplinli eğitimle öğrencileri başarıya ulaştırmak ve tüm sorunlara eğilerek yardımcı olmak için Tek Lider Akademisi olarak hizmet vereceklerini söylediler.

Tek Lider Akademisi, Yavruturna Mahallesi Maliye 1. Sokak ve Yeniyol Mahallesi Gazi 8. Sokak olmak üzere iki ayrı şubede Çorum’da hizmet verecek.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim