12 Eylül Dönemi’nde uzun yıllar mahkûmiyet yaşayan Şahin Yıldırım, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak bir süre hastanede tedavi görmüştü.
Cuma günü vefat eden ve aynı gün Ulucami’de ikindi vakti kılınan namazın ardından Ulumezar’da toprağa verilen Şahin Yıldırım’ın cenaze törenine MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Atilla Kaya ve Taş Medreseliler Derneği Genel Başkanı Naim Yanık’ın yanı sıra çok sayıda ülküdaşı katıldı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de çelenk gönderdiği cenaze töreninin ardından Atilla Kaya, Şahin Yıldırım’ın evine giderek aile ve yakınlarına taziye dileklerini iletti.
Atilla Kaya daha sonra MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras ve Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.
Ardından Ülkü Ocakları Çorum Şubesi’ne de bir ziyarette bulunan Kaya, Ocak İl Başkanı Ahmet Hattab İmal ve ülkücü gençlerle bir araya geldi. Kendisi de bir dönem Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapmış olan Kaya, İl binasını gezerek çalışmalar hakkında Teşkilât yöneticilerinden bilgi aldı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim