Sungurlu Fakülte ve Yüksekokul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Salih Zeki Öztekin, Hitit Üniversitesine bağlı Sungurlu Meslek Yüksekokulu kampüsünün 1. etabının bitmek üzere olduğunu, 2 . etabın başlaması için sıranın Sungurlu halkının destekte bulunmasına geldiğini söyledi.
Kampüs inşaatının hızla devam ettiğini, binanın dış kaplamasının da tamamlanmasıyla güzel bir görünüm aldığını ifade eden Dernek Başkanı Salih Zeki Öztekin, “Müteahhit firmanın makinelerinin burada oluşu, Sungurlu halkının sözünü verdiği konferans salonunun da yapımı için büyük bir fırsattır. Başta işadamlarımız olmak üzere tüm ilçe halkının desteğiyle konferans salonunu yapabileceğimize inanıyorum.” dedi.
Salih Zeki Öztekin, ilçede yapımı devam eden yüksekokul kampüsüne katkıda bulunmak isteyenlerin Ziraat Bankası Sungurlu Şubesindeki Dernek hesaplarına bağışta bulunabileceklerinin altını çizdi.
Yüksekokul kampüsünün tamamlanmasıyla ilçede eğitim görecek öğrenci sayısının iki kat artacağını ifade eden Öztekin, bu sayede ilçe ekonomisinin canlanmasının sağlanacağını ve sağlanarak göçün önüne geçileceğini vurguladı.
Öztekin, Sungurlu’ya bu kampüsü kazandıran Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a minnettar olduklarını da ifade etti.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim