Sektörün farklı kollarında faaliyet yürüten firmalar yeni ürünlerini ve ileri teknolojilerini tanıtmak için yerlerini alırken Sungurlu’dan da Sun-Ka Kağıt ve Larton Ambalaj fuarda stant açtı. Sun-Ka Kağıt Genel Müdürü Zeki Öztekin ve Larton Ambalaj Genel Müdürü Levent Öztekin, Avrasya Ambalaj Fuarı’nda ikili görüşmeler gerçekleştirerek, konukları ile yakından ilgilendiler.
Zeki Öztekin, fuarla birlikte güzel iş birliklerine imza attıklarını söyleyerek “Bayilerle sıcak sohbetlerimiz oldu. Hem bizim için, hem de fuar katılımcıları için oldukça verimli bir fuar olduğunun altını çizebilirim. Katılımcılardan aldığımız tepkiler bizi oldukça mutlu etti. Türkiye'de ki birçok firma, Sun-Ka Kağıt firmamızın geldiği noktayı çok beğendiler ve Anadolu firması olmamız, özellikle Çorumlu olmamız açısından da ayrıca bizleri tebrik ettiler” dedi.
Öztekin, Çorum'un fuarda başarılı bir şekilde temsil edildiğini de ifade etti.
Sun-Ka’nın kardeş firması Larton Ambalaj hakkında da bilgi veren Öztekin, “Larton Ambalaj, genç ve dinamik kadrosu ile yurt içi ve yurt dışındaki teknolojik yenilikleri yakından takip ederek ürün kalitesini ve üretim kapasitesini sürekli geliştirmekte, yüksek kalite ve uygun fiyat istikrarını koruyarak müşterilerimize hızlı çözümler sunmayı amaçlamaktadır. Müşteri memnuniyetini öncelikli olarak ilke edinen firmamız; kalite, güvenilirlik ve zamanında teslim garantisi ile yurt içinde kendine bir yer edinerek, sektöründe tanınan bir isim olmuştur.
Uluslararası niteliğiyle matbaacılık ve basım sektörlerinin ülkemiz ve Avrasya Bölgesi’ndeki en önemli ticari platformu olan PRİNTPACK Baskı Teknolojileri Özel Bölümü, yeni yatırımlara yön verirken, farklı pazarlara erişim kanalları açarak, baskı teknolojileri ve kağıt sektörlerinin büyüme hamlesine hız vermeye devam ederken bizde Avrasya Ambalaj Fuarı ndaki standımızla beraber kardeş kuruluş olan Larton'un tanıtımını yapmış olduk. Larton ile şirketimiz daha da kuvvetlendi ve Sun-Ka Kağıt olarak kardeş şirketimizin tedarikçisi olmak gücümüze güç kattı” şeklinde konuştu.
Zeki Öztekin ve Levent Öztekin, fuarda stantlarını yurt içi ve yurt dışından ziyarete gelen tüm konuklarına teşekkür ettiler. Bu sene 21.’si düzenlenen Avrasya Ambalaj Fuarı 50 binin üzerinde ziyaretçi çekti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim