Pazartesi günü okul bahçesinde gerçekleştirilen açılışa Özel Pınar ve MY Kolejleri Kurucusu ve eski Çorum Milletvekili Murat Yıldırım’ın yanı sıra çok sayıda veli katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından öğrenciler tarafından çeşitli şiir ve metinler okundu.
Daha sonra kürsüye gelen Pınar Koleji Genel Koordinatörü Kazım Alpoğlu, Çorum’da üç okulda toplam 1100 öğrenciye eğitim verdiklerini belirterek, eğitim-öğretim kalitesini daima yüksekte tutan ve sürekli daha iyiyi ve kaliteliyi arayan bir kurum olduklarını kaydetti.
Pınar ve MY Kolejleri Kurucusu Murat Yıldırım ise yaklaşık 25 yıllık deneyimleriyle öğrencileri hayata hazırladıklarını belirterek, “Çeyrek asırdır alanında yetkin ve nitelikli bireyler yetiştirmeye çalıştık. Evrensel değerlere sahip, vatan, millet duygusu, manevi değerleri ve sosyal becerileri gelişmiş bireyler olarak mezun olan ve diplomasıyla gurur duyulan bireyler yetiştirmeyi sürdüreceğiz.” diye konuştu. Yıldırım, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olması dileğinde bulundu.



(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim