Çorum Park yanındaki Hasan Basri İş Merkezi’nin 3. katında bulunan Özlem Özdemir Mali Müşavirlik Ofisi için dün görkemli bir açılış töreni gerçekleştirildi.
Açılışa Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AKP İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Muzaffer Yıldırım ve Ahlatcı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı başta olmak üzere iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.
Emekli din görevlisi Fikrettin Çıplak’ın yaptığı duanın ardından ofisin açılış kurdelesi Milletvekili Ceylan, TSO Başkanı Başaranhıncal, SMMMO Başkanı Yıldırım ve işadamı Ahlatcı tarafından hep birlikte kesildi.
Saat 12:30’da kokteyl ile başlayan açılış töreni gün boyu sürerken, davetlilere müzik dinletisi de sunuldu.
Meslek hayatına “merhaba” demenin heyecanını yaşayan Özlem Özdemir, güçlü ve tecrübeli bir kadroyla hizmet vereceklerini belirterek, “Kaliteden ödün vermeden güvenilir bir hizmet sunmayı kendimize misyon edindik. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre hızlı, doğru ve global çözümler üretmeyi amaçlıyoruz. Meslek hayatıma ilk adımı attığım bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.








(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim