Ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Orman İşletme Müdürü Çatalçam’ın görevi dönemi boyunca, HİTÜ’nün kampüs sürecindeki katkılarının yadsınamayacak derecede büyük olduğunu belirterek Hitit Üniversitesi’nin kuruluşunun 10. yılı dolayısıyla Kuruçay Köyü mevkiinde 35 dönümlük bir alanda oluşturulan hatıra ormanına fidan dikimindeki büyük desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Aynı zamanda görevli bulunduğu süreçte, Çorum’a 5 milyonun üzerinde fidan dikilmesini sağlaması ve bu özverili çalışmalarından dolayı kendisini tebrik eden Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na da tüm Türkiye’yi ağaçlandırma konusunda yaptıkları büyük görevlerindeki üstün çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Öte yandan Çatalçam’ın Hitit Üniversitesi’nin ihtiyaçları doğrultusunda hiçbir zaman desteklerini esirgemeyerek sadece Çorum merkezde değil başta Obruk Barajı çevresinde yapılan ve ilçelerdeki çalışmalarda yanlarında bulunarak Çorum’a verdiği katkılarla büyük hizmetleri dokunduğunu sözlerine ekleyen Prof. Dr. Alkan,  yeni görev yeri olan Kahramanmaraş Bölge İl Müdür Yardımcılığı’nda başarılarının devamını diledi.

Yapılan her çalışmanın memlekete yapılan yatırım olduğunu, hiçbir il ayırt etmeksizin yurdun her ilinde aynı çalışmaları yapacaklarını ifade eden Orhan Çatalçam ise Hitit Üniversitesi’nin geleceğinin çok parlak olduğunu ve yüklendiği misyonu hakkıyla taşıyarak bir dünya üniversitesi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini, bu gelişim ve büyümede en büyük katkı sahibi olan kişinin de Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a ait olduğunu ve Çorum’a verdiği büyük hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim