Oda olarak hırsızlık ve yangın vakalarının artması üzerine harekete geçen Başkan Uzun, sanayi esnafının da görüşlerini alarak, oda üyelerin istek ve talepleri doğrultusunda sanayilerdeki işyerlerini sigortalatmaya karar verdi.

Yaptıkları uzun araştırmalar sonucu Ankara ve Çorum’daki sigorta şirketlerinden alacakları en düşük teklifler doğrultusunda yıllık uygun bir fiyata sanayilerdeki tüm işyerlerini sigortalatabileceklerini belirten Necmettin Uzun, “Oto Tamirciler Odası Yönetim Kurulu olarak bizler her zaman üyelerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Esnafımızın talebi başımızın üzerindedir. Göreve başlarken ‘sorun olamaya değil, çözüm olamaya geliyoruz’ demiştik. Bu doğrultuda hareket eden odamız yönetimi, bundan sonra da aynı kararlık ve azimle çalışmalarına devam edecektir. ‘Mal, canın yongasıdır’ demiş atalarımız. Esnafımızın canı da, malı da bizim için çok değerlidir” şeklinde konuştu.

Sigorta şirketlerinden teklif almaya başladıklarını da vurgulayan Başkan Uzun, ayrıca işyerlerini sigortalattırmak isteyen oda üyelerinin Oda Genel Sekreterliği’nden detaylı bilgileri alabileceklerini de sözlerine ekledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim