Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç’ın özel davetlisi olarak Çorum’a gelen Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkanı Ali Rıza Ercan’ın da hazır bulunduğu iftar yemeğine ayrıca ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, ÇESOB Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Latif Akdağ ve Necmettin Uzun, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Hasan Coşkun, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, HGYD Başkanı Birkan Demirci, HÜMOD Başkanı Ahmet Ölçer, Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve mobilyacılar katıldı.
Zafer Terlemez’in katkı sağladığı iftarın ardından bir konuşma yapan ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, meslek mensuplarını iftar yemeğinde bir arada görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. İftarların esnafın birlik ve beraberliğini artıran ahilik kültürünü pekiştiren etkenlerden olduğunu söyleyen Kılıç, katılanlara teşekkür etti.
Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza Ercan’ın da bir selamlama konuşması yaptığı iftar yemeğinde Yalçın Kılıç tarafından Ali Rıza Ercan’a bakır işlemeli çaydanlık hediye edildi. ÇESOB Başkanı Kılıç’a da oda üyesi Özlem Alçı Heykel sahibi Hasan Kasırka tarafından Saat Kulesi heykeli hediye edildi.




(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim