Meksika'da yapılacak turnuva ve Tokyo Olimpiyatları öncesi Çorum Anitta Otel’de kamp yaparak turnuvaya hazırlanan Paralimpik Taekwondo Milli Takımı Teknik Direktörü hemşehrimiz İlhan Aşkın ve sporcularla bir araya gelen Milletvekili Ceylan, hem çalışmalar hakkında bilgi aldı, hem millilerin bayramını kutladı.


 Sporculara seslenen Milletvekili Ceylan,  “Kutsal bir görev yapıyorsunuz bayramı ailelerinizden uzakta geçiriyorsunuz. Ülkenin sizlere ihtiyacı var. Sizlerle gurur duyuyorum, bir ihtiyacınız olduğunda İlhan hocanızla bana ulaşabilirsiniz. Çorum sizler için seferber olacaktır. Allah, gerek sporculuk hayatınızda gerekse okul hayatınızda yolunuzu ve bahtınızı açık, başarılarınızı daim eylesin. Sizlerin şahsında ailelerimizin mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmenizi temenni ediyorum" diyerek, sporcuların bayramını kutladı.
Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Milli Takım Antrenörü İlhan Aşkın, Milli takım kampının Mayıs ayının sonuna kadar devam edeceğini belirtti.
Çorum'dan Meksika'da yapılacak panamarika turnuvasını gidecek olan milli takımın turnuva sonunda tekrar Çorum'a döneceğini söyleyen Aşkın, 15 Haziran'da Beyrut'ta Asya şampiyonasına katılacak olan millilerin, Ağustos'ta ise Tokyo Olimpiyatlarına gideceği bilgisini verdi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim