Gündeme ilişkin konuların ve sorunların ele alındığı ziyarette bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Sivil Toplum Kuruluşları ile dönem dönem bir araya geldiklerini kaydederek, “Gerek siyasi gündem, gerekse ülkemiz ve şehrimizle ilgili konuları değerlendiriyoruz. Bu konularda yapılan karşılıklı görüşmelerin de çok faydalı olacağını düşünüyoruz” dedi.

Türk Ocakları’nın düzenlemiş oldukları seminerler, konferanslar ve çeşitli toplantılarla millî ülkünün kuvvetlenmesine ve yayılmasına gayret gösterdiğini belirten Aras, “Üyelerini millî fikir ve ülküler konusunda yetiştirmekte olduğunu duyuyoruz. Türkiye’de ve Türk dünyasında ihtiyaç duyulan alanlara yönelik kampanyalarını takip ediyoruz. Türk dilinin ve edebiyatının korunması, gelişmesi ve yayılması için çalışmalarını, Türk Dünyası’nın bütünleşmesini hedef alan çalışmalarını takdir ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Türk Ocakları Başkanı İrfan Çağlar ise terör konusunda neler yapılabileceği ve teröre karşı nasıl bir duruş sergilenmesi gerektiği konularında fikir teatisinde bulunduklarını bildirdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim