Anvatar Termal Otel’de düzenlenen iftar yemeğine Metropol yöneticileri, çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı. Şirket yöneticileri davetliler ile yakından ilgilendi. Programda, Kaptanlar Grup Şirketler Yöneticisi Murat Aydoğan ve Kaptanlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Kaptan birer konuşma yaparak hedeflerini ve projelerini Çorumlularla paylaştı.
Kaptanlar Grup olarak inşaat, mermer, gıda sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirterek sektörde 20 yıllık bir tecrübeleri olduğunu dile getiren Murat Aydoğan, Metropol Gıda’yı bir haftalık bir inceleme sonunda satın aldıklarını anlattı.
Çorum’da nüfusu 20 binin üzerinde olan tüm ilçelerde şubeleşeceklerini, ayrıca Sivas’a giderken yol boyunda bulunan Tokat Turhal gibi bazı bölgelerde de şube açacaklarını anlatan Aydoğan, bir de müjde vererek Sivas’ta bulunan Öncü Gıda’yı da bünyelerine kattıklarını ve isminin Metropol olarak değişeceğini kaydetti.
İftara katılanlara teşekkür ederek Sivas'ta ve Çorum'da tüketicilerin ulusal tedarikçilere gitmemesi için ellerinden gelen hizmeti sunacaklarını anlatan Aydoğan, “Çorum için Metropol zamanı” sloganıyla yola çıktıklarını, Metropol’ün bölge illerde de şubeleşerek kısa sürede 50 şubeye ulaşacağını, Öncü Gıda ile birlikte 45 sayısına ulaşacaklarını anlattı.
Çalışanlarını ve tedarikçilerini iş ortakları olarak gördüklerini söyleyen Aydoğan, sektörde Metropol’ü güzelleştirerek satmak gibi bir fikirlerinin olmadığını, İstanbul başta olmak üzere bir çok önemli yerden gelecek bir ekiple bu firmayı marka haline getirerek Türkiye’de ilk 10’a girmeyi hedeflediklerini, kurumsallaşma adına da önemli çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.
Kaptanlar Grup’un 45 yıllık bir inşaat firması olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Kaptan ise, her sene 150- 200 daire teslim eden bir inşaat firması olmalarının yanında mermer ocakları işletmeciliği ve en kısa sürede güvenilir bir marketçiliğe uzanan bir maziye sahip olduklarını söyledi.
Sivas'ta vergi rekortmenleri sıralamasında ilk 10'da yer aldıklarını aktaran Kaptan, ayrıca Sivas'ta Kaptan İnşaat olarak 'emin kişi' diploması alan ilk şirket olduklarını ifade etti. Kaptan, ticarette 'güvenilir ve emin kişi olma' hedefini Çorum'da da yakalamak istediklerini dile getirdi.



(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim