Vali Necmeddin Kılıç, 2017 yılının Çorum ve ülkemiz açısından “altın yıl” olacağını ifade etti.

Çorum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın 2017 yılı Mütevelli Heyeti’nde görev alacak muhtarların belirlendiği toplantıda konuşan Kılıç, 2017 yılı sonuna kadar tüm köylerin asfalt, kanalizasyon ve kilit taşı sorunlarını çözüp 90 yılda yapılanı 1 yıl içerisinde yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın 2017 yılı Mütevelli Heyeti’nde görev alacak mahalle ve köy muhtarlarının üye seçimi SMMMO Konferans Salonu’nda yapıldı. Yapılan seçimde Çöplü Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kılcı ve Kadıkırı Köyü Muhtarı Mehmet Yörür vakıf mütevelli heyetine seçildiler.

Seçim sonunda muhtarlara hitap eden Vali Necmeddin Kılıç, 2017 yılında tüm köyleri ziyaret etmeyi düşündüğünü ve bununla birlikte köy bütçelerini ciddi bir şekilde arttırmak için çalışmalar yapıldığını ifade etti.

Köy muhtarlarının köylü vatandaşlarla istişare yaparak köylerinde bulunan hazine ve orman arazilerini tespit edip, köy bütçesine gelir getirmeye yönelik ceviz, badem, kestane türü fidanlar dikerek köylüye hibe edileceğini söyleyen Vali Kılıç, ayrıca 2017 yılının ülkemiz ve ilimiz için altın yıl olacağını ifade etti

Vali Necmeddin Kılıç, “2017 yılı sonuna kadar tüm köylerin asfalt, kanalizasyon ve kilit taşı sorunlarını çözüp 90 yılda yapılanı 1 yıl içerisinde yapmayı hedefliyoruz” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim