AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse ile birlikte ziyaret ettiği ÇESOB’ta oda başkanları tarafından karşılanan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, ülke olarak zor günlerden geçtiğimizi belirterek, bu zorluklara rağmen hükümetin yatırım programında bir aksama olmayacağını, terörle mücadele ederken vatandaşa hizmetin de aksamayacağını kaydetti.

“15 TEMMUZ RUHUNU DİRİ TUTMALIYIZ”

Artık kısır çekişmelerin bir kenara bırakılması gerektiğinin altını çizen Ceylan, “Vatandaşlarımız hangi siyasi partiden olursa olsun 15 Temmuz ruhunu diri tutmaya devam etmeli. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teröre karşı seferberlik çağrısına kulak vermeliyiz. Ülkemizde son bir terörist kalıncaya kadar mücadelemiz devam edecek. Ülkemizi böldürtmeyeceğiz” dedi.

KILIÇ’A ÖVGÜ

AK Parti iktidarı olarak esnaf ve sanatkarlardan memnun olduklarını ifade eden Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Çorum’da aynı memnuniyetimiz devam ediyor. Sayın Birlik Başkanımız günün 24 saati arıyor ve esnaf ve sanatkarlarımızın derdini, sorunlarını bizimle paylaşıyor. Esnafla aramızda güzel bir köprü vazifesi görüyor.  Çalışkan bir Birlik Başkanı’na sahipsiniz. Başkanımızdan son derece memnunuz” diye konuştu.

AHİ EVRAN’DA SON AŞAMAYA GELİNDİ

ÇESOB tarafından projelendirilen Ahi Evran Sanayi Sitesi’ne de değinen Milletvekili Ceylan, Çorum’un en kısa zamanda yeni bir sanayi sitesine daha kavuşacağını belirterek, projede son aşamaya gelindiğine dikkat çekti.

TERÖR DESTEKÇİLERİ SON KOZLARINI OYNUYORLAR

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ise, esnafın ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’tan memnun olduklarını gördüklerini ifade ederek, Kılıç’a başarılarının devamını diledi. Türk milletinin teröre ve teröristlere asla prim vermeyeceğinin altını çizen Karadağ, “Teröristler topyekun gelseler bile Türkiye’nin kalkınmasını durduramayacak, kardeşliğimiz, birlik ve beraberliğimizi bozamayacak. Terör destekçileri Partili Cumhurbaşkanlığı sisteminin önüne geçmek için son kozlarını oynuyor. Önümüzde referandum süreci var ve bizlerde bu süreçte en iyi neticeyi almak için çalışacağız” şeklinde konuştu.

HERKES DEVLETİNE SAHİP ÇIKMALI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise, herkesin devletine ve Cumhurbaşkanı’na sahip çıkması gerektiğini belirterek, siyasi milliyetçiliklerin bir kenara bırakılması gerektiğini, bu saatten sonra devlet milliyetçiliği yapılması gerektiğini kaydetti.

Esnaf ve sanatkarlar olarak soğan ekmeğe de muhtaç kalsalar, her zaman devletin yanında olacaklarının altını çizen Kılıç, hep birlikte bu zor günlerden birlik ve beraberlik içerisinde çıkacaklarına inançlarının tam olduğunu kaydetti. Kılıç ayrıca, devletin esnafa sunduğu faizsiz kredi desteği ve sicil affından dolayı hükümet yetkililerine Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan aracılığıyla teşekkür etti

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim