Sağlıklı beslenme denildiğinde, ilk olarak “balık” akla geliyor. Beslenme uzmanları, vücudun ihtiyacı olan gıdaları çeşitli hastalıklara davetiye çıkarmadan temin edebilmek bakımından, mümkün olduğu kadar çok balık tüketilmesini salık veriyorlar.

Çorum’da “balıkçılık” denildiğinde, taze ve bol çeşidin, kaliteli hizmetin adresi olarak ilk akla gelen firmalardan Karaoğlan Balıkçılık da, 1 Eylül’de yeni balık sezonunun açılmasıyla birlikte yeniden Çorumluların gündemindeki yerini aldı.

Mehmet Odabaş’ın sahibi olduğu Karaoğlan Balıkçılık, Bahabey, Buharaevler ve Mimar Sinan’daki satış yerleriyle, yine Bahabey’deki ve Hürriyet Meydanı’ndaki balık restoranlarıyla Çorum’a hizmet veriyor.

Karadeniz’deki palamut bolluğu karşısında “Karadeniz coştu, palamuta hücum!” pankartı açan Karaoğlan, Karadeniz’in coşkusunu Çorumlu palamut tüketicilerine de yansıtıyor.

Karaoğlan Balıkçılık Genel Müdürü Murat Gümüş, sezonun açılmasıyla birlikte tezgahlarının günlük, taze balıkla dolduğunu belirterek, “Balığın, sağlıklı beslenme açısından en fazla tercih edilen ve tavsiye edilen besin olduğu bilinci içinde, Çorumlulara en uygun fiyatlarla en kaliteli balığı yedirmenin çabası içindeyiz” diye konuştu.

Balığı “denizden gelen sağlık” olarak niteleyen Murat Gümüş, “Kurumsal kimliğimize uygun olarak, her bakımdan azami titizliği gösteriyoruz” ifadesini kullandı.

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim