Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin katkılarıyla, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Ticaret Borsası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) organizasyonunda ve destekleriyle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında faaliyetleri kısıtlanan ya da durdurulan işletmeleri çalışanlarına ve ihtiyaç sahibi 2 bin kişiye Ramazan ayı dolayısıyla gıda kolisi yardımı ulaştırılması planlandı. 
TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat ve ÇESOB Başkanı Recep Gür, pandemi sürecinde en çok etkilenen ve öncelikli sektörlerin tespiti için bir araya geldiler. 
Yapılan ortak açıklamada, bütün işletmelerin Kovid-19 salgınından etkilendiğini, salgınla mücadele kapsamında bazı sektörlerde faaliyetlerin durdurulduğunu ya da kısıtlandığını, bu amaçla, imkanlar doğrultusunda, en çok etkilenen sektörlerde çalışanlara yardımda bulunmayı kararlaştırdıklarını ifade ettiler. 
TOBB'un desteğiyle, her yıl Ramazan ayında dağıtımı yapılan alışveriş çeki yerine, bu yıl Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörlerdeki 2 bin çalışana gıda kolisi ulaştıracaklarını, iş dünyasının temsilcileri olarak hazırlıkları tamamladıklarını ve yardım kolilerinin dağıtımına başlayacaklarını belirttiler. 
Ayrıca, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat ve ÇESOB Başkanı Recep Gür, Ramazan ayını tebrik ederek, Kovid-19'un yeryüzünden silindiği nice Ramazanlarda tekrar bir arada olma temennisinde bulundular. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim