Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü tarafından 20.10.2014 günü gelen yazı ile Küçük Sanayi Sitesi (KSS) ibaresinin Sanayi Sitesi (SS) olarak değiştirildiğini hatırlatan ve bu konudaki kararın Resmi Gazete’de yayınlanarak taraflarına bildirildiğini söyleyen Hıdır Balaban esnafa bu konuda bazı uyarılarda bulundu.

Çorum Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Balaban konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada: “Bu değişiklikler doğrultusunda tüm Sanayi Sitesi ve diğer alanlarda çalışan esnaf arkadaşlarımıza, diğer vatandaşlara gerek gazeteler yoluyla gerekse duyuru yoluyla defalarca yaptığımız açıklamalarda “Küçük Sanayi Sitesi” ibaresinin çıkarılan yukarıdaki kanun değişikliği ile Sanayi Sitelerinin başında bulunan Küçük ibaresinin kaldırıldığını duyurmuştuk.

Esnafımızı son bir kez daha gazetede yapmış olduğumuz bu açıklama ile yapılan değişiklik konusunda uyarıyoruz. Esnafımız bundan sonra yapacakları yazışmalarda, bastıkları faturalarda ve evraklarda yapacakları kaşe ve benzeri şeylerde Küçük ibaresini kullanmayacaklardır”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim