Yıllardır bu acıları yaşatan bölücü hainlerin döktükleri kanda boğulacağını ifade eden Mehmet Bayrak, “Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailelerine sabırlar, milletimize de başsağlığı diliyorum" dedi.

Devletin terörle çok etkin ve kararlılıkla yaptığı mücadele sonucunda şehitlerin kanının yerde kalmayacağını ve terörün de kökünün kazınacağını vurgulayan Bayrak, açıklamasında “Acımız ne kadar büyük olursa olsun, asla umutsuzluğa kapılmayacak, bu hainlerle mücadele kararlılığımızı arttırarak yolumuza devam edeceğiz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Aziz milletimiz, aynen milli mücadele yıllarında olduğu gibi her türlü beladan kurtulacak ferasete sahiptir, vicdan sahibi olan bütün insanların da laneti terör örgütlerinin ve onlara yardım ve yataklık yapanların, arka çıkanların, teröre gizli ya da açık destek veren göz kırpanların üzerine olsun” dedi.

Bayrak, vatanın bölünmez bütünlüğünün muhafazası, milletin birlik ve beraberliği ile huzur ve güvenliğinin sağlanması uğruna, ne gerekiyorsa yapılacağını, bu konuda millete, hükümete ve devlete güvendiklerini söyledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim