Önceki gün, Ak Parti, CHP ve MHP örgütlerinin öncülük ettikleri, Vali Necmeddin Kılıç ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün güçlü biçimde destek verdikleri,  mesleki ve sivil toplum kuruluşlarının katkıda bulundukları, Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Tufan Köse ve Ahmet Sami Ceylan’ın da katılımlarıyla güç kattıkları “Terörü Telin ve Milli Birlik Yürüyüşü” tek kelimeyle muhteşem oldu ve Türkiye çapında ses getirdi.

Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı yürüyüşle, Çorumlular, etnik, dinsel, siyasi görüş, felsefi inanç farkı gözetmeksizin, vatanın birliği, milletin bütünlüğü noktasında “tek yürek” olduklarını bir kez daha dosta-düşmana haykırdılar. Her türlü ihanete, sinsi tuzaklara, insanlık dışı, vahşi katliamlara hep birlikte göğüs gereceklerini ve bu birlikten, kardeşlikten aldıkları güçle, hainlere dünyayı dar edeceklerini, vakur ve kararlı bir duruşla ortaya koydular.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı ve MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras’ın şahıslarında, bu partilerin tüm teşkilatlarına, kamu kuruluşları yetkililerine, mesleki ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerine, bayrağını kapıp Hürriyet Meydanı’na koşan yüreği vatan-millet sevgisiyle dolu Çorumlulara, tüm duyarlı insanlarımıza ÇORUM HABER olarak şükranlarımızı, saygılarımızı, tebriklerimizi sunuyoruz. Onları ayakta alkışlıyoruz.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim