Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Örgütü ve Milletvekili Adayları, Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarete, Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Av. Tufan Köse, CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, CHP Milletvekili adayı Av. Dinçer Solmaz, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri katıldı.
Ziyarette Ticaret Borsası’nda satış yapan tüccar ve üreticilerin sorunlarını da dinleyen TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Köse, çiftçiler için Cumhuriyet Halk Partisi’nin vaat ettiği projeler hakkında bilgi verdi. Çiftçinin en büyük girdilerinden olan gübre ve mazotta KDV ve ÖTV’nin indirilmesi, çiftçinin kullandığı elektriğin belli bir seviyeye çekilmesi, sulama projelerine destek gibi vaatlerini sıralayan Milletvekili Köse, 1 Kasım seçimlerinden sonra CHP iktidarında çiftçinin tekrar milletin efendisi haline getirileceğini vurguladı.
Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hem tüccarın hem de üreticilerin sorunlarını anlattı. Bektaş ayrıca 1 Kasım’da yapılacak olan seçim için CHP adaylarına başarı dileklerini de sundu.
Çorum Ticaret Borsası’nın ardından Organize Sanayi Bölgesi’ne giden CHP Milletvekili Köse ve beraberindeki heyet burada bazı fabrikaları ziyaret ederek iş dünyasının talepleri, sıkıntılarını dinledi. Köse burada da iş dünyasına yönelik partilerinin politikalarını anlattı.



(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim