AK Parti Çorum İl Yönetimi Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanı Gülay Yağmur ve üyeler İlknur Galatalı, Metin Ulcay, Halil Taş, Boğacı köy meydanında yaşlılarla bir araya gelerek sohbet ettiler, yapılan hizmetleri ve mevcut sorunları yerinde değerlendirerek istişarelerde bulundular.

Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanı Gülay Yağmur, “Her insan, beşikten mezara kadar, ömrünün her evresinde ilgiye, sevgiye, saygıya ve insanca yaşama hakkına sahiptir. Bu düşünce ile ömürlerinin en verimli, en üretken yıllarını ülkesine ve milletine hizmet ederek geçiren emektar büyüklerimize, kimseye muhtaç olmadan yaşayabilecekleri güvenli bir ortamı hazırlamayı; hem sosyal devlet anlayışımızın gereği; hem de insanî bir görev olarak addediyoruz. Hükümetimiz pozitif ayrımcılık ilkesi doğrultusunda, yaşlı vatandaşlarımızın hayat standartlarının yükseltilmesine yönelik politikalar geliştirerek birçok proje ve uygulamayı yürürlüğe koyuyor. Ne mutlu ki, bizler, millet olarak, saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, bilakis, onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz” dedi.

Büyüklerin her zaman yanlarında destekçileri olduklarını, zaman zaman da köy ziyaretlerinde bulunacaklarını anlatan Yağmur, köy halkının ilgisinden memnun kaldıklarını, soğuk kış gününde sıcak bir ilgiyle karşılandıklarını belirtti.

Köy halkı da yönetimden çok memnun olduklarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ için her zaman destek olduklarını söyleyerek, ziyaretten de çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.  

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim