Ankara Arena Spor Salonu’nda dün saat 10.00’da başlayan programda Çorum Milletvekili adayları Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Bekir Horuz da görücüye çıktı.
AKP’nin yeni seçim müziklerinin de görücüye çıktığı tanıtımda Başbakan Davutoğlu, 550 milletvekili adayını illerine göre tek tek kutlayarak tanıttı. Eşi Sare Davutoğlu ile birlikte salona gelen ve tribünlere karanfil dağıtan Davutoğlu yaptığı konuşmada çeşitli uyarılarda da bulundu.
550 milletvekili adayı başta olmak üzere parti kurucuları, eski ve mevcut MKYK üyeleri, MYK üyeleri, MDK Kurulu, DHK üyeleri, Gençlik kolları ve kadın kolları MKYK üyeleri, Bakanlar Kurulu’nun parti üyeleri, Bakanlar Kurulu eski üyeleri, önceki dönem milletvekilleri, 81 ilin il başkanları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları, ilçe başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları, Büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyelerinin hazır bulunduğu tanıtım programında Çorum’dan da Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AKP İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve yönetimi, AKP Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve yönetim kurulu üyeleri, AKP’li Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleriyle çok sayıda partili katıldı.
Başbakan Davutoğlu yaptığı konuşmanın ardından illere göre Çorum milletvekili adayları Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Bekir Horoz ile İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’nu yanına alarak platformda birlikte objektiflere poz verdi. Tanıtım Alper Kış ve Ebru Gülçiçek’in hazırladığı “Haydi Bismillah” seçim şarkısının tanıtılmasıyla son buldu. Başbakan Davutoğlu, Alper Kış ve Ebru Gülçiçek'i sahneye gelerek tebrik etti.
Adaylara da başarı dileyen Başbakan Davutoğlu, adayları tanıttıktan sonra başarı dilekleriyle uğurladı. “İlk Günkü Aşkla Haydi Bismillah” sloganının dikkat çektiği tanıtımda yeni dönemde görev alacak milletvekili adaylarından 3 ricada bulunan Davutoğlu, “Birincisi siyasetimizin felsefesi milletle birlikte siyaset yapmaktır. İkincisi, 7 Haziran seçimlerinde bir iç muhasebe yapacağımızı söyledik. İkincisi, milletimizden aldığımız mesajda, bir erdemliler hareketi olan AKP hareketinin yürüyen timsali olacaksınız. Üçüncü olarak, bütün kutuplaştırıcı söylemlere, blok siyasetine karşı sizden ricam milletimizin her bir ferdini kucaklamanızdır” dedi.



(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim