MHP’nin 47. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Bekir Çetin, “Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz partimizi ileri götürebilmek için gerekli her türlü fedakârlığı yapmak, yapılması gereken bütün işleri cesaret ile yapmak bizlere tarihin yüklemiş olduğu bir sorumluluktur” dedi.
MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin açıklamasında şöyle dedi:
“1969 yılının bir kış ayında pek çok kimse için hayal olarak görülmesine rağmen Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in ve onun yol arkadaşlarının üstün azmi ve inancı ile kurulan Milliyetçi Hareket Partisi bugün 47. Kuruluş yıldönümünü kutlamaktadır.
Bu yolda önüne çıkarılan bütün engellere rağmen Türk siyasi hayatında kara bir leke bulaşmadan varlığını devam ettiren partimiz yıllardır tek başına iktidarlarında bataklık haline getirdikleri ülkemiz için son umuttur.
Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz partimizi ileri götürebilmek için gerekli her türlü fedakârlığı yapmak, yapılması gereken bütün işleri cesaret ile yapmak bizlere tarihin yüklemiş olduğu bir sorumluluktur.
Davamıza tam bir sadakat ile bağlanarak, asla makam ve koltuk sevdasına kapılmadan, Türk milletinin yegâne ümidi üç hilalli sancağımızı zirveye taşımak yolunda gereken her şeyi yapacağımızdan hiçbir ülküdaşımızın kuşkusu olmamalıdır.
Bütün bu duygu ve düşüncelerle partimizin kurucusu Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş beyi ve davamız uğruna şehit olan bütün ağabeylerimizi, kardeşlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.
Hak teâlâ, bayrağımızı ilelebet vatanımızın semalarında dalgalandırsın. Üç hilalimizin ömrü uzun olsun. Nice yıllarda Milliyetçi Hareketimizin ve Türk milletinin yolu bahtı açık olsun.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim