AKP İl Başkanlığı tarafından organize edilen Yerel Yönetimler Toplantısı önceki akşam Anitta Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki ile birlikte AKP Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Ahmet Yabacıoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AKP Milletvekili Adayları Ahmet Sami Ceylan ve Bekir Horoz, İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile partililer katıldı.
İl Başkanı Bekiroğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan gecede İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya da merkez ve köylerde yapılan çalışmaları anlattı. Milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan’ın bu seçimde partililerden yüzde 65 oy almak için ellerinden gelen çabayı göstermelerini istediği programda Belediye Başkanı Külcü de bugüne kadar her alanda belediyecilik hizmetlerinde ülkeye örnek çalışmalar yaptıklarını, AKP kadrolarına yakışan şekilde hizmetlerde adil davranarak kendilerini sadece yol, park, altyapı hizmetleriyle sınırlamadıklarını kaydetti.
Programda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki de yine HDP’ye yüklendi. HDP ve Demirtaş’ın bir proje olduğunu anlatarak ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özhaseki, AKP olarak ülkede yüzde 70 oy alabilecek potansiyele sahip olduklarını, etrafımızdaki tüm coğrafyalara ışık saçan bir ülke haline geleceğimizi anlattı.
Program İl Başkanı Bekiroğlu’nun Özhaseki’ye hediye ile çiçek takdimi ve yemekle son buldu.



(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim