AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, 1 Kasım seçimlerinden elde edilen başarının ardından parti içi çalışmalara yeniden başladı. AK Parti’de ilçelerin sorunları, çözüm yolları, görüş ve önerilerin tartışılıp değerlendirildiği aylık ilçe meclis toplantıları devam ediyor.
Kasım ayı ile birlikte AK Parti ilçe danışma meclis toplantılarına önceki gün Alaca, Sungurlu ve Laçin’de devam edildi. Laçin’deki toplantıya İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, İl Başkan Yardımcıları Mesut Ceylan, Musa Arif Erkan, Adem Candan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Demir, İl Genel Meclisi Grup Başkanı Nurettin Karaca, Oğuzlar İlçe Başkanı Alattin Coşkun ve İlçe Teşkilatı mensupları katıldı.
Toplantıda seçim sonuçlarını değerlendiren Av. Rumi Bekiroğlu, yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.
Seçimlerdeki başarı nedeniyle tüm partililere teşekkür eden Rumi Bekiroğlu, “Birlikten kuvvet doğdu, AK Parti’nin diğer partilerden farklı yönü vardır, 7 Haziran seçimlerinde milletimizin verdiği dersi hatamızı anladık verdikleri ders neticesinde çalışmalarımıza devam ettik. Halkımız kibirli, mağrur, tepeden bakan siyasetçileri sevmiyor. Halk kendisiyle iç içe olan, kendine sarılan, yanında yer alan, derdini dert edinen, derdiyle hemhal olmuş insanları seviyor. Aslında bizler bu tür insanlarız, hiçbirimizin birbirimizden farkı yok, toplumda bizlerin yansıması bizden farklı düşünen farklı bir grup yok. 7 Haziran’daki yol kazasını yaşamamızın faydası şu oldu. Bizler halkımızın demek istediğini anladık. Bizim Partimiz Demokrat ve muhafazakar bir partidir. Milletimizin ve bizlerin yaptığı dualar, çalışmalar partimiz ve kendimiz için değil ümmeti Müslüman için ve mazlum insanlar için yapılmıştır. Bunları biz düşünüyoruz. Diğerlerinin frekansı bizlerden farklı” dedi.
Konuşmasında “Biz toplum olarak ekmeğini aşını birbiri ile paylaşan milletiz” diyen Bekiroğlu, seçimlerde mültecilere büyük paralar verilmesine rağmen bu ülkenin insanlarına yardım edilmediği yönünde iddialar ortaya çıktığını kaydederek çorumda 300 mülteci bulunduğunu ve bu insanlara 125 lira para verildiğini kaydetti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim