AK Parti Çorum milletvekili adayları açıklandı. AK Parti’nin Çorum milletvekili adayları Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Bekir Horuz oldu.
AK Parti milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından AK Parti’den tekrar birinci sıra Çorum milletvekili adayı olarak gösterilen TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İhlas haber Ajansı’na açıklama yaparak, “Kaderimize teslimiz. Partimizin ve halkımızın bizi yeniden takdir etmesi önemli ve anlamlıdır. Hizmetler kaldığı yerinden devam edecektir. Aslolan Türkiye’nin istikrara kavuşmasıdır. 1 Kasım seçimleri buna vesile olacağına inanıyorum. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen teşkilatlarımıza, gençlik ve kadın kolları ile Çorum halkına teşekkür ederim. 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz, Çorum içzin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

ÇORUM’UN BÜTÜN RENKLERİNİ KUCAKLAYACAĞIZ
AK Parti Çorum 2. sıra milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan ise, Türkiye’nin zor bir süreç ve dönemeçten geçtiğini belirterek, 1 Kasım’da AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olacağını söyledi.
Türkiye’de tekrar istikrar ve güven ortamının hakim olacağını dile getiren Ceylan, “Tarihi bir süreci yaşıyoruz. Çorum’u tüm renkleriyle kucaklayacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hiçbir ayrım gözetmeden Çorum halkına hizmet edeceğiz.Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan bize sahip çıkan teşkilat mensuplarına, halkımıza teşekkür ediyorum.Allah utandırmasın” dedi.

ÇİZGİMİZİ BOZMADAN BÜYÜK TÜRKİYE YÜRÜYÜŞÜMÜZ DEVAM EDECEK

AK Parti Çorum milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ise, seçimlerin hayırlı olması için temennide bulunarak, “Durmak yok, yola devam diyoruz. Çizgimizi bozmadan büyük Türkiye yürüyüşümüz devam edecek. Çorum’a kadın eli değdi. Gençler ve kadınlar öncelikli olarak Çorum’u kucaklayacağız. Çorum bize sahip çıktı, bizde Çorum’a sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan ve destek olan teşkilatlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim