Kurs Koordinatörlüğünü Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim ve Ar-Ge Biriminin üstlendiği eğitim programı 19 Şubat – 30 Mart 2018 tarihleri arasında 15 kursiyerin katılımıyla tamamladı. Kurs süresince teorik eğitimlerin yanı sıra yoğun bakım ünitelerinde klinik uygulamalara da yer verildi.

Kursun ortasında ve sonunda yapılan teorik ve uygulama sınavlarının ardından 15 kursiyer ‘Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon’ belgelerini almaya hak kazandı.

Türkiye’nin değişik hastanelerinden gelen Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programında katılımcılar; edindikleri bu donanımla artık daha nitelikli ve bilinçli hizmet vereceklerinin altını çizdiler.

Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Şehit Fikret Metin Öztürk Konferans Salonunda düzenlenen törenle sertifikalarını alan kursiyerleri, törene katılan Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. İhsan Demirbaş, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar başta olmak üzere tüm yöneticiler tebrik etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim