Çorumspor, sahasında Bugsaşspor’a 2-0 yenilerek bu sezon evinde ilk mağlubiyetini alırken, 4 maçlık beraberlik serisi de sona ermiş oldu.

Teknik Direktör Sedat Özbağ, Bugsaş maçına, forvette stoper Ömür’le başlarken, gerçek santrfor Özkan kanatta görev yaptı. İlk 10 dakikada Çorumspor rakibine oranla biraz daha atak oynayan taraf görünümündeyken, 5. dakikada Özkan’ın kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

Özellikle 15. dakikadan sonra Bugsaşspor oyunun kontrolünü tamamen ele geçirdi. Çorumspor’un sol tarafı diğer maçlara olduğu gibi yolgeçen hanına döndü. Sedat Özbağ, rakibin bu bölgeden etkili gelmesi üzerine Vedat’ı beke çekerken, açığa Fatih’i aldı. Şablondaki bu değişiklik de rakibin hızını kesmeye yetmedi. 26. dakikada Ali Kule’lin golünde de Bugsaş atağı yine Çorumspor’un sol tarafından gelişti.

Sakat sakat oynayan Oğuz’un ikinci yarıya çıkamaması üzerine Ömür gerçek yeri olan savunmaya geçerken, Çorumspor ilk yarıya oranla daha mahkûm oynamaya başladı. Nitekim 51. dakikada maçın yıldızı Ali Kule’lin indirdiği topu Yaşar filelere gönderip farkı ikiye çıkarttı ve Çorumspor’un tüm umutlarını bitirdi. Kalan dakikalarda, ilk yarıda da bir topu direkten dönen Yaşar bir kez daha üst direği geçemeyince Çorumspor sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

Bu sezon Çorumspor’u ilk kez bu kadar kötü oynarken izledim. Bugsaşspor ise bugüne kadar izlediğim sezonun en iyi takımıydı. Çok kaliteli bir kadroları var. Özellikle hücum hattı çok etkili oyunculardan oluşmasına rağmen ligin en az fol atan takımlarından biri olmalarını yadırgadım doğrusu.

Sonuçta Çorumspor 4 hafta aradan sonra sahadan puansız ayrıldı. Yenilgi sürpriz değil bence. Maçın hakemi ne gördüyse onu çaldı. Sonucu etkileyecek hata yapmadı. Ama Veysi’ye gösterdiği kart bence yanlıştı. Çünkü gördüğüm kadarıyla Veysi yardımcı hakemin bilgisi doğrultusunda oyun alanının dışına çıktı.