Mahmut Çoban yönetiminin Çorumspor’a hiçbir şey veremeyeceğini kaç kez yazdım ben bile hatırlamıyorum. Gelinen nokta itibariyle mevcut yönetim Çorumspor’un temelindeki dinamitin fitilini ateşlemiştir. Eğer, sözde içlerindeki Çorumspor sevgisi dillerinden düşürmedikleri gibiyse yapacakları tek şey istifa etmektir.

Mahmut Çoban, sözde Çorumspor’un düştüğü durumun baş sorumluları olarak gördüğü gazetecilere kinini kustu. Hem de ulu orta, ağız dolusu ve avazı çıktığı kadar küfürler savurarak. Yanına hemencecik yandaş da buldu. Akıllarınca Çorumspor’u savundular. Haksız da değiller aslında. Çünkü her sene transferi yapan gazeteciler. Piyasaya ödenmemiş çekleri, senetleri imzalayıp dağıtan gazeteciler. Deplasman maçları için takımla birlikte aynı otelde rezervasyonları yapılmasına rağmen başka otellere gidip kalan ve parasını kulüpten tahsis eden gazeteciler. Toplantılara giderken bile benzin parasını kulüpten alan gazeteciler. Tesislere gidip futbolcular için hazırlanan yemeği yiyen yine gazeteciler… Adamcağız haksız mı şimdi faturayı gazetecilere kesmekte ve durumdan gazetecileri sorumlu tutmakta?

Halk Hareketi için onay çıktığı gün gerçekten umutlanmıştım. Çünkü bu proje belki transfer engelinin kaldırılması ve dolayısıyla Çorumspor’un az da olsa nefes almasını sağlayabilirdi. Ama bunu düşünürken yönetimi hesaba katmayı unuttum. Çünkü Çorumspor birkaç kişi hariç bu yönetimin umurunda bile değil. O kişiler de kendilerini biliyorlar zaten. Umurunda olsa kılı kırk yarar, bir söyleyecekleri lafı kırk kez düşünür öyle konuşurlar.

Yine söylüyorum. Çorumspor uçurumun kenarında. Yapılacak her hata Çorumspor’un ömrünü kısaltıyor. Ama ne hikmetse yönetim sanki takımı uçurumdan aşağı itmek için çaba harcıyor. O zaman hesaplar farklı diye düşünmemek elde değil.

Gazetecilere küfür olayından sonra mevcut yönetimden de birçok kişi arayıp özür diledi. Hatta Mahmut Çoban’ı ağır şekilde eleştirip yaptığının yanlış olduğunu söyleyenler oldu. Madem böyle düşünüyorsunuz neden hala yönetimdesiniz? İstifa edin. Hem adamın arkasından kızıyorsunuz, hem de yönetimde olmaya devam ediyorsunuz. Bu da bir çelişki değil mi? Düşünün, Çorumspor’u kimler yönetiyor.

Olayların bu duruma gelmesinden beni sorumlu tutuyorlar. Neymiş, ben yönetim karşıtıymışım, sürekli eleştiriyormuşum. Evet eleştiriyorum. Eleştirmeye de devam edeceğim. Çünkü bu yönetim Çorumspor’a zarar veriyor. Yanlış işler yapıyor. Bugüne kadar yazdığım hiçbir şeye yalan ya da yanlış diyemediler. Neden diyemiyorlar? Çünkü biliyorlar ki, yazdıklarımın hepsi doğru. Yalan ya da yanlış derlerse devamı ispatlı şekilde gelecek.

Kem söz sahibinindir! Bu yüzden bize yapılan galiz küfürleri aynen sahiplerine iade ediyorum.