Konseri her zamanki gibi dost Enver Leblebicioğlu yönetti. Konser 14-15-16 Nisan tarihlerinde 3 gün boyunca akşamları saat 20:30’da yapıldı.
Konserin olduğu 3 akşamda Devlet Tiyatrosu Salonu’nun tıklım tıklım dolu olduğunu giden dostlarımdan öğrendim.
Ben müthiş bir griple, 1-2 gün evde uğraşıp daha sonrasında ise, bu iş evde olmayacak diyerek Çorum Özel Hastanesi göğüs hastalıkları bölümüne gittim.
Sayın Dr. Şengül Uysal Hanımefendi de, hastanede yatmadan bu işin evde olmayacağına bizi inandırdı ve 5 gün boyunca bizi hastanede misafir etti.
Aşağı yukarı ayın 3’ünden 17’sine kadar bu griple uğraştık durduk. Çok şükür şimdi iyiyim. Birkaç gündür tekrar normal düzene döndük ve arkadaşlarla bağa gitmeye başladık.
Rahatsızlığımdan dolayı bu yılki Bahar Konserlerini ne yazık ki izleyemedim. Konser programını Enver Bey bana göndermişti. İncelediğim kadarıyla bu yıl bir takım deşiklikler olmuş. Çalanlar, söyleyenler ve sunanlarda değişiklikler yapılmış.
Konserle ilgili haberleri Çorum gazetelerinde gururla gördüm ve okudum. Her ne kadar gidemesem de bir nebzede olsa seyretmiş gibi oldum.
Tabiî ki başka konserler de oluyor ama bizim Sayın Şef ve onun değerli koro elemanlarının konserleri daha bir başka oluyor. Yine bu yıl ki konser de her zamanki gibi muhteşem olmuş. İnşallah gelecek yıl hep beraber sağlık ve sıhhat içinde seyrederiz ve yine ayakta alkışlarız.
Sayın Şef ve değerli koro elemanlarını Çorum’a yaşattıkları bu güzelliklerden dolayı tekrar kutluyor, şükranlarımı sunuyor ve daha nice yıllara bu coşkuyla erişmelerini diliyorum efendim.
Saygı ve sevgilerimle.