3 yıllık bir proje ile göreve gelen ve transferde takım içerisindeki dengeleri bozacak rakamlardan kaçınılacağının altını çizen Çorum Belediyespor Yönetimi dış transferde ilk imzayı Yakup Alkan’a attırdı. Bir önceki sezon Çorum Belediyespor’da gol krallığı yaşayan Yakup’un takıma dönmesi elbette güzel bir olay ve takıma katkı sağlayacağı kesin. Ancak yönetimin takım içerisindeki dengelerle ilgili hassasiyeti (!) ile pek örtüşmediğini düşünüyorum. Ha, bundan sonra alınacak futbolcular da Yakup Alkan ayarında olacaksa o zaman söyleyecek bir şey yok. Ama yok bundan sonra gelecek futbolcular Yakup’un yarısı bile olmayacaksa o zaman sıkıntı büyük demektir.

Yeni bir döneme girildi ya, çok merak edenler, transferlerle ilgili ayrıntılı haber ve fotoğraflara taraftar sitelerinden ulaşabilirler!

Fatih Özcan yönetimi göreve geleli neredeyse bir ay olacak. Geride kalan süre açıkçası beni hayal kırıklığına uğrattı. Ben, şeffaf bir yönetim anlayışı bekliyordum. Bununla ilgili geçmiş yönetimleri çok eleştirdim. Şu ana kadar değişen bir şey yok, aynı düzen devam ediyor. Bir süredir transfer çalışmaları yürütülüyor ve maalesef sağlıklı bilgi akışı neredeyse hiç yok. Söylenenlerle yapılanlar çelişkili. Bir futbolcunun yönetimin teklifi karşısında düşünmek için süre istediğini bile yazmak sıkıntı verici bulunuyor. “Futbolcu düşünmek için süre istedi” diye yazmanın kime ne zararı olabilir ki! Bunu çok merak ediyorum. Sonra, yapıldığı inkâr edilen görüşme ile ilgili taraftar sitelerinde fotoğraf paylaşılıyor. Amaç ne? Kime, ne mesajı verilmeye çalışılıyor? Çıkın açıklayın ya!

Geçtiğimiz günlerde Çorum Belediyespor Tesisleri açıldı. Daha önce de belirttiğim gibi, çoğu 1.lig kulüplerinde bile olmayan harika bir tesis. Ankara-Samsun yol hattında olduğu için trafik akışı yoğun. Ama gelip geçen buranın ne olduğunu bilmiyor bile. Hem Çorum’un, hem kulübün reklamını da yapmak için bu harika tesise bir tabela takmak, tesisin önüne iki direk dikip Türk Bayrağının yanına kulüp bayrağını asmak çok zor bir şey olmasa gerek. Yoksa zor mu?