Şampiyonluğa oynaması için kurulan takım Cumartesi günü Ankara Demirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak önemli bir 2 puan daha kaybetti.

2 puan kaybetmesinden ziyade 1 puan kazandı demek aslında daha doğru olur.

Maçın başlama düdüğü ile Çorum Belediyespor’da anlamsız bir gerginlik daha ilk dakikalarda bariz şekilde belli oluyordu.

Anlamsız gerginlik daha sonra yerini kötü futbola bırakınca karşılaşma 0-0 sona erdi.

Kaleci Sercan gününde olmasaydı maç farklı şekilde Ankara Demirspor’un üstünlüğü ile sona ererdi.

5 net pozisyonu önleyen kaleci Sercan kuşkusuz maçın yıldızı, kazanılan 3 serbest vuruşu dağlara taşlara gönderen, ayağına gelen her topu ezen, gol atamadığı için sinirlenip bir ara sağ kanata geçip Mertcan’ın taklidini yapan Yakup Alkan ise sahanın maalesef en kötü ismiydi.

Aslında burada Yakup Alkan’a kızmamak lazım!

Bir futbolcu formsuz olabilir!

Gününde olmayabilir!

Hatta Yakup gibi 15 gol atmış bir futbolcu biraz kapris, biraz naz yapıyım da diyebilir!

İşte bunları görerek hala Yakup Alkan’ı ısrarla sahaya süren teknik heyete kızmak lazım!

Oysa, Yakup Alkan’ı daha önceki 1-2 maçta dinlendirip, Ankara Demirspor karşısında ilk 11’de sahaya sürseydi inanın Yakup bu kadar kötü performans sergilemezdi. Hatta kullandığı o serbest vuruşlardan birini gol bile yapabilirdi.

Şampiyonluğa oynayan bir takım forvet (Yakup Alkan) çıkarıp yerine sol bek (Yakup Kayış) alıyorsa!

Şampiyonluğa oynayan bir takım son 10 dakikada rakip kaleye gol için yüklenirken kanat oyuncusunu (Mertcan) çıkarıp yerine defans oyuncusu (Ahmet Köseoğlu) alıyorsa! Bunun adı şampiyonluğa oynamak değildir.

Hala şampiyon olacaklarına inananlar için söylüyorum!

Bu takımı artık play-off’a oynayan takım olarak sevin, kucaklayın. O zaman Ankara Demirspor ve buna benzer deplasmanlardan alınan 1 puana üzülmek yerine sevinirsiniz!

Çünkü play-off için deplasmanda 1 puan, içerde 3 puan gayet iyi sonuç olur.

Bundan sonra play-off yolunda bu takım deplasmanda Erzin Belediyespor, Manavgatspor, Karacabey Birlikspor ve Kozan Belediyespor ile berabere kalırsa maç sonu saat kulesi önünde toplanıp sevinç naraları atın, sağlığınız açısından da iyi gelecektir…

Kırmızııııııııııııı

Siyahhhhhhhhh

PLAY-OFF ÇORUM BELEDİYESPOR!!!